Don Diego Luna-Gatto*PL
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: moja lilka
he he muszę Panią Dorotę o tym fakcie uprzedzić ,żeby zdążyła jej przyrządzić <lol>
- elsa
Martuś, Don Diego po prostu jest, jest, jest...no słów mi brak! Cudowny, słodki, magiczny maluszek! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Warto czekać na taki skarb! Już wiem, że przyniesie Ci radość, szczęście, uśmiech! <serce>
-
turmalinka
o matko, toz to Zorro prawdziwy, mina zawadiacka i z tego co czytam charakter tez niczego sobie 
Ciesze sie razem z toba
A Turmalinka cierpliwoscia nie grzeszy, skreca mnie jak widze fotki wszych kociakow (dlatego rzadko zagladam, bo mnie zolc z zazdrosci zalewa)
Ciesze sie razem z toba
A Turmalinka cierpliwoscia nie grzeszy, skreca mnie jak widze fotki wszych kociakow (dlatego rzadko zagladam, bo mnie zolc z zazdrosci zalewa)
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
fado, pokaż jak ta Twoja niebieska kulka rośnie :-)
- fado123
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
O rany <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Co za tygrysek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
prawda że wspaniały? wiem że dla każdego jego kotek jest najwspanialszy ,ale ja już tak długo czekam i strasznie mi smutno,ale jak już go będę mieć ,to będzie coś wspaniałego <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Pamiętam czas, kiedy ja czekałam na swoje Pumpelki :-) Nie mogłam się doczekać... rozumiem Ciebie :-)fado123 pisze:prawda że wspaniały? wiem że dla każdego jego kotek jest najwspanialszy ,ale ja już tak długo czekam i strasznie mi smutno,ale jak już go będę mieć ,to będzie coś wspaniałego <mrgreen>