Strasznie jestem ciekawa relacji z przeprowadzki :-)
Farciku, zobaczysz jak będzie fajnie, nawet się nie spodziewasz a mama Asia, z pewnością będzie cię odwiedzać :-)
Bardzo bym chciała, żeby Farcik miał swój wątek na forum :-)
Farciku kochany, trzymaj się chłopaku, niech ci będzie najwspanialej w nowym domku Trzymam kciuki za to, żebyś się jak najmniej stresował i jak najszybciej zadomowił <ok> <ok> <ok>
Asiu, za Twoją dobroć, Twój czas i wszystkie Twoje starania <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> słów brakuje, a to się rzadko zdarza :-)
Asiu <serce> <serce> <serce> <serce> Miejsce w kocim niebie masz zagwarantowane i to z widokiem na morze <pokłon> <serce> <pokłon> <serce> <pokłon>
Trzymam kciuki ze wszystkich sił, za Fartusia, nowa rodzinkę i Ciebie, żeby to były dla wszystkich szczęśliwe chwile <ok> <ok> <ok>
Jaki on cudny i kochany na tych zdjęciach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tak Danusiu, Fartek już w nowym domu. Był komitet powitalny i iskierki w oczach dziewczynek <serce>
Siedziałam z Farcikiem około 2 godzin. Zjadł już w nowym domu, zrobił siusiu i kupalka. <serce>
Dziewczynki są przy nim cały czas. Ma teraz dwie nowe mamusie <serce>
Rany, aż mnie za gardło ściska <serce> Bidulek pewnie zdezorientowany <serce>
Mam nadzieje, ze Fartus szybciutko odzyska siły i będą żyli razem długo i szczęśliwie <serce>