Euphoria & Gasper
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Euphoria & Gasper
No, ale jakby nie patrzeć, zadanie wykonały, Pancie przed potworem obroniły. A mogły zamiast tego pójść od razu spać! <mrgreen> Ja jestem z nich dumna <lol>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
daga, może dzieciaki wola ganiać większy kaliber niz pająk, np. taką myszę <lol>
- dagusia
Teraz powinnam pochylić głowę i przeprosić, równocześnie podziękować że zadanie zostało wykonane. Eufulkusandra pisze:No, ale jakby nie patrzeć, zadanie wykonały, Pancie przed potworem obroniły. A mogły zamiast tego pójść od razu spać! <mrgreen> Ja jestem z nich dumna <lol>

A kto pomyśli o mnie ze musiałam siedzieć przy tym dużym, tłustym pajaku i pilnować czy zadanie wykonane? Mało to- musialam zachęcać do pracy.....
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
pająk to ślamazarna kreatura jest, za szybko nie ucieka, udaje że nie żyje, to kotki też wolno do akcji się zabrały. Może czekały aż się akcja rozwinie, budowały napięcie.......a Ty je popędzałaś..... 

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Oba koty pięknie wyszły <serce>
No ale Gaspi to faktycznie prawdziwy model <zakochana> co za uroda
No ale Gaspi to faktycznie prawdziwy model <zakochana> co za uroda

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Złapały? - złapały. Zabiły? - zabiły. <mrgreen> Dzielne

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
I to jest najlepsze podsumowanie akcjiLuinloth pisze:Złapały? - złapały. Zabiły? - zabiły. <mrgreen> Dzielne![]()

Zuchy!

- elsa
Oniemiałam! Piękne oczy Euphi mnie oczarowały i zaczarowały, pięknie Pańcia uchwyciłaś ich cudowność! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Gasperro jak sama zauważyłaś, no nie ma mocnych na niego, czaruś kochany, słodki, piękniasty!! <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
Pięknie uwieczniłaś te swoje cuda, Pańcia! <serce>
Pięknie uwieczniłaś te swoje cuda, Pańcia! <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Gasperku jaki ty duży i okrąglutki jesteś <serce> , nie chcesz być gorszy od Euphi <serce>
- dagusia
Ciesze sie bardzo, że nie tylko mi podobaja się te moje czworonożne stworzenia :-)
U nas niedziele całkiem leniwa była. Najpierw czekaliśmy na znajomych. Powiedziałam, że ma przyjechac ciocia i wymiziać brzuszki to takie oczy zrobiły

Na szczeście nikt po schodach nie wchodził to Gaspi stwierdził, ze poki nikogo nie ma to bezpiecznie mozna się położyć

wyciągnać łapki

i wywalić brzusio poki jeszcze nikogo nie ma, kto chciałby je podotykać <mrgreen>

A na koniec wklejam ten cudowny pyszczek <serce> no kocham Go niesamowicie <serce>

Niestety Euphi bardzo trudno zachęcic do pozowania i drugiego mojego szcześcia nie udało się zrobić
U nas niedziele całkiem leniwa była. Najpierw czekaliśmy na znajomych. Powiedziałam, że ma przyjechac ciocia i wymiziać brzuszki to takie oczy zrobiły

Na szczeście nikt po schodach nie wchodził to Gaspi stwierdził, ze poki nikogo nie ma to bezpiecznie mozna się położyć

wyciągnać łapki

i wywalić brzusio poki jeszcze nikogo nie ma, kto chciałby je podotykać <mrgreen>

A na koniec wklejam ten cudowny pyszczek <serce> no kocham Go niesamowicie <serce>

Niestety Euphi bardzo trudno zachęcic do pozowania i drugiego mojego szcześcia nie udało się zrobić