Drinki były pyszne ale zdradliwe i wyprodukowaly mega kaca
Fiorella EstiBri*PL
-
turmalinka
Re: Czekam na swojego chłopca :)
Dziękuję pięknie za życzenia 
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
hehehe co ja tu widzę - mam caaałe 19 stron do nadrobienia, do tego ktoś mnie tu opiernicza, a ktoś inny kabluje, że a fb zdjecia są, a tu nieyamaha pisze:COOOOOOOOOOOOOOO ? <diabeł>
ESTERUCHO <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
Dawaj fotki na forum <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
<lol>
Jak się przekopię przez ten wątek, to może i swoje ponadrabiam. Problem w tym, że linkując je z fb za jakiś czas znikną, więc muszę coś wykombinować jakoś
-
turmalinka
bo to jest ta, jak jej bylo? aaaa anonimowosc w sieci ;)
hehehe co ja tu widzę - mam caaałe 19 stron do nadrobienia, do tego ktoś mnie tu opiernicza, a ktoś inny kabluje, że a fb zdjecia są, a tu nie![]()
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
ufff przebrnęłam <lol>
No to ten tego... na te drinki to ja się chętnie do UK przelecę w odwiedziny do Heniusia, jak już z Wami zamieszka <lol> <lol> <lol>
Heniuś i spółka mają się dobrze, cycają, rosną i ... jak cudnie śmierdziuszkują <oops>
Nie wiem, jak to jest, ale to pewnie jak z niemowlętami ludzkimi, że inaczej pachną. Takie maluszki kocie też przez jakiś czas mają taki super zapach - taki śmierdziuszkowato pachnący, że nic tylko je człowiek ma ochotę całować po tych doopkach małych <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
No to tą wiadomością zakończę moją krótką wizytę na forum ;)
Dobranoc
No to ten tego... na te drinki to ja się chętnie do UK przelecę w odwiedziny do Heniusia, jak już z Wami zamieszka <lol> <lol> <lol>
Heniuś i spółka mają się dobrze, cycają, rosną i ... jak cudnie śmierdziuszkują <oops>
Nie wiem, jak to jest, ale to pewnie jak z niemowlętami ludzkimi, że inaczej pachną. Takie maluszki kocie też przez jakiś czas mają taki super zapach - taki śmierdziuszkowato pachnący, że nic tylko je człowiek ma ochotę całować po tych doopkach małych <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
No to tą wiadomością zakończę moją krótką wizytę na forum ;)
Dobranoc
-
turmalinka
Cudowne wiesci
ehhh ja juz mowilam, ze zazdroszcze.... ja bym siedziała tylko i nic nie robiła poza glaskaniem i calowaniem
Na drinki zapraszam
do tego czasu powinnam recepturę dopracować coby glowa później tak nie bolała; )
Na drinki zapraszam
-
turmalinka
No to teraz ja donoszę ;) na fejsbuku jest nowa fotka i od godziny wpatruje sie w futerka i jest tam jeden bardziej rudy niz reszta i juz sama nie wiem czego chce
jak tu wybrac??? A obiecalam mezowi wydatki ograniczyc wiec moge tylko jednego, buuu
A one takie słodkie, puchate kuleczki...
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol>
Wrzuc tutaj te fotke, to Ci pomozemy
(wtedy juz na pewno wezmiesz TRZY <rotfl> )
Wrzuc tutaj te fotke, to Ci pomozemy
-
turmalinka
Na telefonie nie potrafię wrzucić
I Ty się nie śmiej, ja naprawdę w tym roku nie mogę dwóch. W zeszłym roku bardzo uszczuplilam nasze oszczędności lotami do Pl i obiecalam ze w tym roku skupimy się na ich odbudowie i żadnych wydatków nie wymysle. Muszę dotrzymać słowa a o drugiego kota będę marudzi w przyszłym roku
I Ty się nie śmiej, ja naprawdę w tym roku nie mogę dwóch. W zeszłym roku bardzo uszczuplilam nasze oszczędności lotami do Pl i obiecalam ze w tym roku skupimy się na ich odbudowie i żadnych wydatków nie wymysle. Muszę dotrzymać słowa a o drugiego kota będę marudzi w przyszłym roku
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ale przecież od zawsze tak było, że jak kupujesz WIĘCEJ to jest TANIEJ <lol> <gwiżdże>turmalinka pisze:No to teraz ja donoszę ;) na fejsbuku jest nowa fotka i od godziny wpatruje sie w futerka i jest tam jeden bardziej rudy niz reszta i juz sama nie wiem czego chcejak tu wybrac??? A obiecalam mezowi wydatki ograniczyc wiec moge tylko jednego, buuu
-
turmalinka
ehhh nastepnym razem zanim cos obiecam zastanowie sie 3 razy
poza tym licze, ze jak juz jeden bedzie to maz sie zakocha i proszenie o drugiego nie bedzie takie trudne
poza tym licze, ze jak juz jeden bedzie to maz sie zakocha i proszenie o drugiego nie bedzie takie trudne