Bolek i Lolek i ich domek
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Luty miesiącem Loleczka i trojaczków <3
Bądźcie dzielni wszyscy <ok> Trzymam kciuki!
No i za nóżkę Farcika <ok>
Asiu, a jak z kasą? Potrzeba coś jeszcze?
No i za nóżkę Farcika <ok>
Asiu, a jak z kasą? Potrzeba coś jeszcze?
- yamaha
- Genius Loci
Eh, nie takie wiesci chcialam tu przeczytac.....
Asienko, trzymaj sie dzielnie, jestes WIELKA
Farciku, bedzie dobrze, misiu

Asienko, trzymaj sie dzielnie, jestes WIELKA
Farciku, bedzie dobrze, misiu
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za wszystkie Fusiowe kotki <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
te kastrowane, zarobaczonego Lolka i za szybkie gojenie Farcikowej nóżki <ok> <ok> <ok>
żeby nowa rodzinka Farcika poradziła sobie z tym problemem <ok>
te kastrowane, zarobaczonego Lolka i za szybkie gojenie Farcikowej nóżki <ok> <ok> <ok>
żeby nowa rodzinka Farcika poradziła sobie z tym problemem <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jestem.
Trojaczki już leżą na stole. Trochę popłakały, ale wszystko poszło dobrze. Odbieram je około 17.
Farcik też cudownie, cała ropa spłynęła. Noga sklęsła, temperatura spadła. Rana została przeczyszczona również w środku. Już się goi. Jutro antybiotyk i przeciwzapalne. Chyba ostatni raz
Wet mówi, że teraz już jedziemy z górki. Bok całkowicie zagojony, zaczyna odrastać futro.
Farcik to tak grzeczny kot, że wet w kółko powtarza, że takie charaktery się nie zdarzają <oops>
Przepraszam za wczorajszą panikę, straszliwie się zdenerwowałam reakcją trojaczków. Musiałam je wnosić do pomieszczenia trzymając je za kark, bo inaczej zadrapały by mnie na śmierć. A jak muszę tak nieść kota, to później aż mi się płakać chce, że musiałam sprawić im ból.
Wtedy przyszłam i się wyżaliłam do Was. Dziś mam nowe siły do dalszej walki <oops>

Trojaczki już leżą na stole. Trochę popłakały, ale wszystko poszło dobrze. Odbieram je około 17.
Farcik też cudownie, cała ropa spłynęła. Noga sklęsła, temperatura spadła. Rana została przeczyszczona również w środku. Już się goi. Jutro antybiotyk i przeciwzapalne. Chyba ostatni raz
Wet mówi, że teraz już jedziemy z górki. Bok całkowicie zagojony, zaczyna odrastać futro.
Farcik to tak grzeczny kot, że wet w kółko powtarza, że takie charaktery się nie zdarzają <oops>
Przepraszam za wczorajszą panikę, straszliwie się zdenerwowałam reakcją trojaczków. Musiałam je wnosić do pomieszczenia trzymając je za kark, bo inaczej zadrapały by mnie na śmierć. A jak muszę tak nieść kota, to później aż mi się płakać chce, że musiałam sprawić im ból.
Wtedy przyszłam i się wyżaliłam do Was. Dziś mam nowe siły do dalszej walki <oops>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Prawdziwi bohaterowie nie noszą peleryny... Asiu
Dobrze, że Farcik się ładnie goi
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
no nie noszą , bo na skrzydełkach się nie układa <mrgreen>Luinloth pisze:Prawdziwi bohaterowie nie noszą peleryny... Asiu![]()
Nadal kciuki za kotełki <ok>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Asiu, czy Ty potrzebujesz wsparcia finansowego, pisz śmiało jak sytuacja wygląda 
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Czekałam na wieści. Ciesze się, że jest lepiej.
Ufff
Asiu jesteś wielka <serce>
Ufff
Asiu jesteś wielka <serce>
- yamaha
- Genius Loci
I BARDZO DOBRZE <ok> <ok> <ok> <ok>Fusiu pisze: Przepraszam za wczorajszą panikę, straszliwie się zdenerwowałam reakcją trojaczków. Musiałam je wnosić do pomieszczenia trzymając je za kark, bo inaczej zadrapały by mnie na śmierć. A jak muszę tak nieść kota, to później aż mi się płakać chce, że musiałam sprawić im ból.
Wtedy przyszłam i się wyżaliłam do Was. Dziś mam nowe siły do dalszej walki <oops>![]()
![]()
![]()
Troche przeciez tez po to jestesmy.
- yamaha
- Genius Loci
<aniołek>
Ja tam mowie, ze ta ikonka od dzis nie powinna sie nazywac < aniolek > tylko <fusiu> <lol>
Ja tam mowie, ze ta ikonka od dzis nie powinna sie nazywac < aniolek > tylko <fusiu> <lol>