Gato Agilis Cattus*Pl

Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: Gato Agilis Cattus*Pl

Post autor: Danusia »

Mało udane zdjęcie :mdleje: Małgoś :axe: ...................

Gatonku jesteś przecudny <zakochana> ,a cioteczka ma do Ciebie niesamowitą podwójną słabość bo jesteś prawdziwym 100 % starszym bratem Kaluty ,który może jej bez problemu nawsadzać ....tak samo pięknie syczysz <serce> <roll> ,a do tego taki podobny jesteś do łobuza Kolorusia no i ten Twój pyś na zdjęciu po prostu wymiata :ok:

Się Mamcia Małgosia nie zna :brzydal:
No i obaj z Kalutą po Nowym roku będziecie mieć kontrolowane siusie cioteczka przypilnuje obiecuje Ci kocie :ok: <serce>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Gatonku, jak ty ślicznie wyglądasz w tej lawendzie <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Przeterminowane <lol> zdjęcia się nie liczą! Gato jest przeuroczy <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

A dzisiaj to super słoneczko świeciło na dodatek <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Małgoś jak dobrze że miałaś to przeterminowane zdjęcie ,
lawendowe donice zaplanowałam na przyszły rok :-D
Gatuś wyglądasz bardzo elegancko w tej lawendzie :kotek:
Awatar użytkownika
Gato

Post autor: Gato »

Cześć Ciocie!

Jak fajnie, że o mnie pytacie! <mrgreen> Musiałem poczekać do nocy, żeby moja NMiSK* poszła spać i żeby w końcu dorwać się do komputera.
No wiec tak: jestem grzeczny, nakolankowy, poprawnie reaguję na otwieranie drzwi do kuchni, mianowicie teleportuję się tam natychmiast i leżę w nogach mojej NMiSK*. Nie do końca łapię czemu jest z tego niezadowolona... mówi coś o przenoszeniu wrzątku, o jakimś tłuszczu pryskającym z patelni i że kuchnia jest za mała, żebym leżał na środku...
W różnych miejscach lubię sobie poleżeć, na półeczkach pod sufiem:

Obrazek

a czasem na szafeczkach:

Obrazek

ale najbardziej to lubię jeść! Mięsko! Nie jakieś tam suchary, tylko prawdziwe mięsko <mrgreen>
No i mam słabość do nabiału <oops> nie wiem dlaczego... to pewnie wina przodków <diabeł> może oni też mają taka słabość...
Co gorsza, ostatnio wybuchła afera bo miałem bliski i nielegalny kontakt z serkiem mojej NMiSK*.
Ale ja naprawdę nie chciałem! Ten serek mnie napadł! Tak przynajmniej mówi ciocia Lena, a ja jej wierzę, że to właśnie tak było.
Moja NMiSK* zrobiła mi zdjęcie, podobno dowód przestępstwa:

Obrazek

że podobno byłem uwalany w serku cały i nerwowo się oblizywałem, i że zaatakowałem jej serek w ułamku sekundy... nie prawda! Wskoczyłem na biurko i on tam był... a co do reszty, to rację ma ciocia Lena, ten serek rzucił się na mnie! Ja nie chciałem!
I co tam jeszcze u mnie... nudzę się. Naprawdę. A moja NMiSK* mówi, że się rozleniwiłem i tylko na pleckach bym leżał i łapą machał. A co mam robić skoro ona tak nudno tymi piórkami macha... no ale idzie wiosna i będzie otwarty mój pokój z siateczką, to się chyba balkon nazywa. Oj lubię! będę tam sobie chodzić kiedy będę chciał, będzie słoneczko i będę wygrzewać futro <mrgreen>
Czasem trochę pozaczepiam Lunę... ale ona jest drętwa, zaraz burczy, jak jej skoczę na plecy, tak na chwilę, przebiegając, żeby się poganiała, to zaraz niezadowolona... te baby... no trudno.
To by było chyba na tyle, drogie Ciocie, pa! :kwiatek:

--------
NMiSK* - Napełniaczka Miski i Sprzątaczka Kuwety

Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ten agresywny serek został już zgłoszony przez Ciocię Lenę odpowiednim władzom <diabeł> Biedny kotek, a Bentusia zaatakowała ostatnio szyja indycza. Wszędzie niebezpieczeństwa na tych biedaków czyhają!
A Gato dodatkowo mi powiedział, że przyjeżdża do mnie na Wielkanoc, także Małgosiu pakuj jego mały, czerwony plecaczek wypełniony puszkami PoNa i wsadzaj w 4 <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Gatonku kochany jak dawno ciocia Danusia Ciebie nie widziała ,a jesteś przecież moją specjalną miłością jako brat najprawdziwszy mojej największej kociej miłości królewienki Kaluni no i jako kremusiątko to z tych najpiękniejszych na świecie <zakochana>

Powiedż NMiSK żeby się nie czepiała bo Kalutka też kocha przede wszystkim mięsko ,a serek bialutki i masełko to jest to na co ja muszę mieć specjalne baczenie bo uwielbia te wiktuały i drze się niemiłosiernie jak je tylko poczuje <diabeł> teraz przynajmniej wiem dlaczego <mrgreen> trzebaby poszukać winowajcę genetycznego w Agilisowie <roll> czy to Fadosław czy Arabiczka tak nabiał kochają no bo siostra Wasza mleczko Dużej z miseczki podchlipuje każdego poranka <mrgreen>

Przecudny jesteś chłopaku i jako rogalik i na półeczce i umazany serkiem ale wiesz ja Ciebie <serce> <serce> <serce>

Zdróweczka przede wszystkim ciocia Ci życzy mocno Mizia i przytula i spadam bo Kaluta na śniadanie już czeka i mnie molestuje wzrokiem i stęka niemiłosiernie :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Na szafeczce jestes najcudniejszy, kotku <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

No biedny Gatuś, nie wiedział jak się bronić przed atakującym serkiem <mrgreen> Śliczny jest i miziasty <zakochana>
ODPOWIEDZ