rozlaczylo mi internet, a miałam takiego długiego posta
No nic... Zdjęcia są prześliczne - a to na stojąco robi wrażenie - jest niczym biały kruk! ;3
Aż szkoda, ze tak daleko mieszkam, chętnie bym wpadła i odwiedziła Lilcię ;3
Pozdrowienia z Edynburga
Dziękuję Ciocie w imieniu mojej kruszki-Liluszki . Kirara , Joakar wpadaj jak masz sentyment do Bydzi. Ja Cie ugoszczę :-) W ogóle można by zwołać towarzystwo kocie do Bydzi, fajnie by było. A tak to tylko Warszawa......
Kamila pisze:Dziękuję Ciocie w imieniu mojej kruszki-Liluszki . Kirara , Joakar wpadaj jak masz sentyment do Bydzi. Ja Cie ugoszczę :-) W ogóle można by zwołać towarzystwo kocie do Bydzi, fajnie by było. A tak to tylko Warszawa......
Kamila pisze:Dziękuję Ciocie w imieniu mojej kruszki-Liluszki . Kirara , Joakar wpadaj jak masz sentyment do Bydzi. Ja Cie ugoszczę :-) W ogóle można by zwołać towarzystwo kocie do Bydzi, fajnie by było. A tak to tylko Warszawa......
Takie zakalce to ja połykam w całości, chociażby miały grozić rozstrojem żołądka
Cudowna, piękna subtelnisia, która wie jak zaprezentować swoje idealne wdzięki! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Można patrzeć w nieskończoność, bo oglądanie takiej pięknotki skutkuje uzależnieniem! <serce>