Magnus i Madox
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus i Madox
Yam
Wiem, ja też zawsze troszkę zazdroszczą forumowych spotkań <oops>
- asiak
- Agilisowy Rezydent

Magnusiku <zakochana> <serce>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Sołtysku kochany, wszystkiego najsołtysowego. <3
- Ula
- Agilisowy Rezydent
Panie Sołtysie , kawał roboty Pan odwalasz
wszystkiego najsołtysowego
wszystkiego najsołtysowego
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Cześć chłopaki <zakochana> <zakochana> tak, tak strzeżcie Pańci jak oka w głowie.
Magnusku cóż za zmiany w tobie zachodzą :-)
Magnusku cóż za zmiany w tobie zachodzą :-)
- yamaha
- Genius Loci
Magnusiku, Madoxiu, ciocia z dobrego serca chce Was uprzedzic : nie dajcie sie nabrac, ze ta ciocia, co dzis do Was przyjedzie (moze nawet juz u Was jest) jest fajna. Ona Was bedzie probowac przekupic, beda pewnie przysmaczki, moze nawet jakies zabawki albo cos. Nie dajcie sie. Schowajcie sie i nie pozwalajcie glaskac. Lepiej nie ryzykujcie.
Najlepiej jakby wcale Was nie widziala, tak tak, mowie Wam. <zakochana> <zakochana>
Jak to, jak jestem zazdrosna, to robie sie wredna ?? ?? ?? Pojecia nie mam, o co Wam chodzi..... <święty>
Najlepiej jakby wcale Was nie widziala, tak tak, mowie Wam. <zakochana> <zakochana>
Jak to, jak jestem zazdrosna, to robie sie wredna ?? ?? ?? Pojecia nie mam, o co Wam chodzi..... <święty>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ciocia jest już w drodze, na szczęście ma jeszcze chwilę żeby obmyslic nowy plan, skoro ciocia yamaha zdemaskowała całą intrygę
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Yam, no Ty jesteś niemożliwa <rotfl>
Poszłam sprawdzić co i jak.. A więc, Lolek z Jackiem czekają już pod drzwiami. Dziewczynki w zielonych kubraczkach obstawiają piwnicę.. A Magnus i Madox przeczytali post Yam, ale chyba nie zrozumieli <lol>
Poszłam sprawdzić co i jak.. A więc, Lolek z Jackiem czekają już pod drzwiami. Dziewczynki w zielonych kubraczkach obstawiają piwnicę.. A Magnus i Madox przeczytali post Yam, ale chyba nie zrozumieli <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zazdrośćcie! Miziałam chłopaków <serce> <zakochana> są tak cudni, zdjęcia tego nie oddają
A Asia jest tak kochana że tego spotkania też mi możecie zazdrościć <serce> Czas nam minął tak szybko.... Pewnie po powrocie napiszę więcej i wstawię zdjęcia ale teraz tylko na gorąco chciałam się podzielić radością
Dziękujemy Asiu
A Asia jest tak kochana że tego spotkania też mi możecie zazdrościć <serce> Czas nam minął tak szybko.... Pewnie po powrocie napiszę więcej i wstawię zdjęcia ale teraz tylko na gorąco chciałam się podzielić radością
Dziękujemy Asiu
- yamaha
- Genius Loci
<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> <diabeł>