Khaleesi & Mordimer
- dagusia
Re: Khaleesi & Mordimer
Czekają na jedzenie i doczekać się nie mogą
widzę z tyłu menu także zamówienie musiało dawno być złożone skoro czekajac zasnely 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
<rotfl>MoniQ pisze:Cooo? Mów głośniej bo nie słyszęyamaha pisze:Jak tam dzis, staruszko ? <rotfl> <rotfl> <rotfl>
A może Kaliśka i Mordiś rozpoczęły protest - Stop graniu 24 na dobę! Zajmijcie się kotami! Obowiązki na pierwszym miejscu!
-
Kirara
Spoznione - ale szczere - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
A poza tym, to zawsze podziwiam Khaleesi i Mordimera - jesli nie tutaj, to na blogu :3 Slicznoty! <zakochana>
A poza tym, to zawsze podziwiam Khaleesi i Mordimera - jesli nie tutaj, to na blogu :3 Slicznoty! <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Kochana Khalinko i najslodszy Mordisiu,
Ciocia z dobrego serca Was uprzedza : Wasza Pancia najprawdopodobniej juz Was nie kocha.
Pojechala glaskac, miziac i podziwiac inne koty. Pewnie dlatego, ze Wy juz jej sie nie podobacie.
Ale nie martwcie sie, ciocia Yamcia Was chetnie przygarnie.
Najlepiej wcale nie czekajcie na jej powrot, tylko pakujcie walizki i W DROGE, do mnie oczywiscie <roll>
Jak to, jak jestem zazdrosna, to robie sie wredna ?? ?? ?? Pojecia nie mam, o co Wam chodzi..... <święty>
Ciocia z dobrego serca Was uprzedza : Wasza Pancia najprawdopodobniej juz Was nie kocha.
Pojechala glaskac, miziac i podziwiac inne koty. Pewnie dlatego, ze Wy juz jej sie nie podobacie.
Najlepiej wcale nie czekajcie na jej powrot, tylko pakujcie walizki i W DROGE, do mnie oczywiscie <roll>
Jak to, jak jestem zazdrosna, to robie sie wredna ?? ?? ?? Pojecia nie mam, o co Wam chodzi..... <święty>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Umarłam <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Yamaha w każdym wątku się zabezpieczyła.. <lol> <lol> Nawet w Lolkowym, choć wie, że w domku przydomniakow nie ma wi fi <mrgreen>

Yamaha w każdym wątku się zabezpieczyła.. <lol> <lol> Nawet w Lolkowym, choć wie, że w domku przydomniakow nie ma wi fi <mrgreen>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
yamaha pisze:Kochana Khalinko i najslodszy Mordisiu,
Yam, Ty uważaj bo jak ci ta cała kocia ferajna uwierzy i zjedzie do ciebie to będzie trzeba brać nadgodziny w robocie, żeby na chrupasy zarobić <lol> <lol>
Khalinkę to ja mogę ostatecznie przygarnąć <gwiżdże> <gwiżdże> No i Sołtysa zięciunia to wiadomo, że z domu nie wyrzucę <roll> <mrgreen> <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
<santa1> Tak, ale tylko ode mnie chce koty podstępem wyciągnąć 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Kochana Kalinko i Mordimusiu. Pewnie poruszyły lub zaniepokoiły was plotki krążące po forum, rozpowiadane przez PEWNYCH ludzi.
Ale gwarantuje Wam,że nie doszło do żadnej zdrady. Wasza Pancia i Panciu stwierdzili, że ani Magnus ani Madox nie są tak piękni jak Wy. W ogóle nie patrzyli w ich stronę, cały czas tylko na mnie.
Każde zdjęcie można spreparować, więc jeśli coś zobaczycie, to nie znaczy, że tak było <gwiżdże>
Wasza ciocia Asia <święty>
Ale gwarantuje Wam,że nie doszło do żadnej zdrady. Wasza Pancia i Panciu stwierdzili, że ani Magnus ani Madox nie są tak piękni jak Wy. W ogóle nie patrzyli w ich stronę, cały czas tylko na mnie.
Każde zdjęcie można spreparować, więc jeśli coś zobaczycie, to nie znaczy, że tak było <gwiżdże>
Wasza ciocia Asia <święty>
- yamaha
- Genius Loci
- yamaha
- Genius Loci
Moooooooooonia, chodz na chwile !Fusiu pisze: (Wasz) Panciu (...) patrzy(l) (...) cały czas tylko na mnie.