Jaki on już jest potężny
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
<zakochana> <zakochana> <zakochana> co za mądrala
Jaki on już jest potężny
<serce> <serce>
Jaki on już jest potężny
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Dorszka pisze:
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Te łaputy przednie stworzone do ugniatania np. czyjegoś brzucha w nocy <mrgreen> <mrgreen>
Słodki jest niesamowicie, a kolorowy jak mój Elmo <serce> <serce> <serce> <serce>
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Że on sie jeszcze nie spakował i nie wyprowadził z domu, w obrazie majestatu za te wszystkie pieszczotliwe okreslenia :-)
- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
Jest przepięknym kotem.
Ale to dzięki rękom, które go do takiego stanu doprowadziły
Ale to dzięki rękom, które go do takiego stanu doprowadziły
- Miss_Monroe
- Moderator
Doświadczenie i wiedza niekiedy przychodzi z czasem <mrgreen> Kokido jest przeuroczy 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Kokidus to mały rozkoszniaczek, a może wcale nie taki mały....na zdjęciach dorodnie się prezentuje. A rozumek mały czy nie, ważne że w końcu się uaktywnił <mrgreen>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Mały jest, taka miniaturka, ale bardzo proporcjonalna, więc bez puntu odniesienia zdradzającego jego faktyczne rozmiary, udaje olbrzyma <lol>
Django był po raz trzeci u pani kardiolog, powiedziała, że z TYM kotem nie życzy sobie mnie więcej oglądać przez czas dłuższy <lol> Nie, żeby jej się nie podobał, ale stwierdziła, że trzy razy na dwa lata to jednak przesada. Ja tam chętnie ją odwiedziłam, wzięłam nowy certyfikat, i postanowiłam jednak nie odsyłać go chwilowo w hodowlany niebyt. Tak więc wczoraj zamiast Django to Fado odwiedził naszą domową panią weterynarz, i został ponownie zachipowany. Na regularną kastrację jakoś nie potrafiłam się zdobyć.
Zdjęć na razie nie mam, chciałam ozdobić post jakąś nową fotką, ale przy maluchach na kota czarnego nie ma szans. Za to załapała się Raya

Django był po raz trzeci u pani kardiolog, powiedziała, że z TYM kotem nie życzy sobie mnie więcej oglądać przez czas dłuższy <lol> Nie, żeby jej się nie podobał, ale stwierdziła, że trzy razy na dwa lata to jednak przesada. Ja tam chętnie ją odwiedziłam, wzięłam nowy certyfikat, i postanowiłam jednak nie odsyłać go chwilowo w hodowlany niebyt. Tak więc wczoraj zamiast Django to Fado odwiedził naszą domową panią weterynarz, i został ponownie zachipowany. Na regularną kastrację jakoś nie potrafiłam się zdobyć.
Zdjęć na razie nie mam, chciałam ozdobić post jakąś nową fotką, ale przy maluchach na kota czarnego nie ma szans. Za to załapała się Raya

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
piękny pysio i ten rozmarzony wzrok.... <zakochana>
- KasiaKasiula
- Agilisowy Rezydent
Idealny pysio do ciumkania <serce> <zakochana>
- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
I te oczy...