Cleo i Tosia Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Re: Cleo i Tosia Agillis Cattus*PL

Post autor: Kamila »

agniecha pisze:Witaj Kamila :-) myślałam , że zauważyłaś wcześniej kiedy polecałam Ci weterynarza z Łochowa :-) PON wprowadzam powolutku , póki co nic się nie dzieje , a dziewczyny jedzą " jak leci " i nie wygrzebują " obcych " kulek karmy :kotek: :kotek:
zauważyć, zauważyłam <mrgreen> , tylko do wątku agilisowego rzadko zaglądałam i jakoś nie skojarzyłam. Za polecenie weta jeszcze raz dziękuję :roza: chociaż ostatecznie pojechałam do kliniki na Bełzy.
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

No dobra, chyba czas na nowe zdjęcia dziewczynek :) :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

no właśnie Aga, dawaj zdjęcia :hammer: Gdzieś tu czytałam, ze nocki ostatnio uskuteczniasz to w dzień masz czas i dobre światło na pstrykanie fotek <roll> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Cudne masz koty <oops> Pięknie wyrosły :kotek: :kotek: Te ich grube ogonki, okrągłe mordki i brzuszki są po prostu zachwycające <zakochana> No i szylkretka... Moje wielkie marzenie <oops>
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

Dziękujemy :-) z trzykolorowością niesie się odpowiedni charakterek <diabeł> głośna , pyskata , uwielbia włamywać się do szaf i wrzaskiem " prosi " o wszystko , a jednocześnie wiernie nam oddana , zawsze obok , mruczy jak traktor przy każdym dotyku i całą sobą sprawia ,że jestem pewna jej wielkiej miłości do nas :kotek: Wybaczam jej wszystko , nocne wrzaski , bo akurat chce wejść do pokoju córki do łózka , ofutrzone ubrania , bo szperała w szafie i brak czegokolwiek do pisania , bo wszystkie kredki , długopisy i ołówki kradnie jak nałogowa kleptomanka <gwiżdże> jest duża , umięśniona i kiedy się ją głaszcze to pod dłońmi czuć kawał solidnego kota . Kocham ją ogromnie . Tosia to nasza " chmurka " jest delikatna , cichutka ,nie wrzeszczy , a popiskuje , tuli się do nóg i wywala brzuszek do głaskania , bezszelestnie porusza się po domu i myślę , że byłaby ogromnie łowną kotką , ma niesamowity instynkt i wszystkie komary , muchy i biedronki " kasuje " zanim ja dobrze je zauważę :-) Tosia w dotyku jest taka miękka i " rozpływająca się " pod rękami . Jest uosobieniem delikatności i subtelności , a jednocześnie pierwsza ładuje się gościom do torebek i zakupów . Bardzo elegancko i delikatnie , ale się właduje , Cleo w tym czasie chowa się przed obcymi do łóżka <lol> No i mogę tak mówić o nich godzinami tylko , że Wy to rozumiecie a inni pukają się w czoło <oops>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Cudownie się nawzajem uzupełniają <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Eh <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ze tez mi sie rodzice " z Ina" wyprowadzili... :-///// jak nic bym sie wprosila do Brzydgoszczy na mizianie <roll> <roll> <roll> <roll>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Zdjęcia faktycznie były kawal czasu temu <gwiżdże>
Może to moja wina, bo zagaduję Agnieszkę skutecznie w wątku Farcika :hidden:

A tak bym popatrzyła na te cudne puchty <zakochana> <zakochana>

Może to kolor kremowy wpływa na gen przeszukiwania torebek <lol>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Jak czytam o Cleo to prawie jak o Eris <mrgreen> Wprawdzie nie wrzeszczy, tylko skrzypi przez większość czasu, ale rozgadana niesamowicie jest. I to, że uparta, i to, że pierwsza przylepa, wszystko się zgadza. Może to jak grzebanie w torbach idzie z genami koloru <lol>
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

Dziewczyny kwitną :-) radosne , rozbrykane , ciągle obok nas :kotek: :kotek: Bez problemów jedzą PON-a i najbardziej kochają swoją " małą panią " Paulinkę .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ