Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Re: Liluszka

Post autor: sandra »

Liluszka przesłodka pod każdą postacią <serce>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

yamaha pisze:Jakie ona ma to pyszczydlo super, to normalnie :mdleje: :mdleje: :mdleje: <zakochana>

chyba mocne perskie geny ma panna Liluszka <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Słodzinka z Liluszki i na drugiej fotce to leży identycznie, jak Tobinek, mogliby razem na plażę chodzić leżakować <mrgreen> :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

No co za słodziak <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

dziękuję Ciocie w imieniu Liluszki, ona to typowy leżakowiec jest, na stojąco trudno ufocić.
Z Tobinkiem chętnie Liluszkę zaznajomię i na współne leżakowanie wyślę, może w końcu zobaczy jak brytyjczyk powinien wyglądać i rosnąć, bo ona to wciąż kruszka jest malutka. Doopka rośnie i coraz cięższa ale główka malutka ( za to uszy wielkie i pędzelki też :-///// ) i w ogóle to niska jest. Mój mąż się śmieje, że jak ona ma rosnąć skoro ulubiona miejscówka to na płasko rozwałkowana pod stołem <lol>
Ale może ta moja dzidziusia coś nie ten teges, skoro piszecie, że w persa się wdała <shock> .
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Wszystko z nią ok, jest prześliczna. I bardzo brysiowa. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Bardzo lubię oglądać Wasz wątek.
turmalinka

Post autor: turmalinka »

jaka ona.... hmmmm..... elegancka, delikatna, no dama :)
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

Kamila pisze:dziękuję Ciocie w imieniu Liluszki, ona to typowy leżakowiec jest, na stojąco trudno ufocić.
Z Tobinkiem chętnie Liluszkę zaznajomię i na współne leżakowanie wyślę, może w końcu zobaczy jak brytyjczyk powinien wyglądać i rosnąć, bo ona to wciąż kruszka jest malutka. Doopka rośnie i coraz cięższa ale główka malutka ( za to uszy wielkie i pędzelki też :-///// ) i w ogóle to niska jest. Mój mąż się śmieje, że jak ona ma rosnąć skoro ulubiona miejscówka to na płasko rozwałkowana pod stołem <lol>
Ale może ta moja dzidziusia coś nie ten teges, skoro piszecie, że w persa się wdała <shock> .
Liluszka ma przesłodkiego pysia <zakochana> Ślicznotka <serce> Ja się na kotach za bardzo nie znam, więc nie wypowiem się na temat Twoich wątpliwości, ale za to pocieszę, że mój Gucci ma dokładnie to samo. Niby jest długi i wygląda na sporego, ale łebek ma mały i do tego pędzelki na uszach, co do których zastanawiałam się czy by ich nie podciąć :hidden:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<lol> <lol> <lol> Brytyjczyki maja dalekie perskie pochodzenie, wiec zupelnie Liluszce nie "bluzgamy", mowiac, ze ma perski pyszczek <rotfl>
Niektore brytki zachowaly wiecej tych genow i maja pyszczki bardziej plaskie, wlasnie takie jak Liluszka (osobiscie mnie sie baaardzo podobaja <zakochana> <zakochana> <zakochana> ).
Zablokowany