Liluszka
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Liluszka
Mnie się bardzo podobały "stare" persy (nie aż tak spłaszczone), może dlatego, że w dzieciństwie miałam kicię w takim typie. Fotkę chyba wrzucałam kiedyś w "My!". Teraz nowoczesne persy są inne, ale za to niektórym brytkom "wybija" więcej perskiego dziedzictwa na pyszczku i to jest właśnie to <serce>
W zasadzie patrząc na dzisiejsze standardy ras to Diana była w typie brytka a nie persa <lol>
Edit: o znalazłam tego posta <mrgreen> http://forum.agiliscattus.pl/viewtopic. ... 20#p457335
W zasadzie patrząc na dzisiejsze standardy ras to Diana była w typie brytka a nie persa <lol>
Edit: o znalazłam tego posta <mrgreen> http://forum.agiliscattus.pl/viewtopic. ... 20#p457335
- yamaha
- Genius Loci
O taaak, Luin, w zupelnosci sie z Toba zgadzam, ze te "stare" persiatka to byly cudenka na czterech lapkach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Obecne, te BARDZO plaskie/beznose podobaja mi sie duzo mniej
Obecne, te BARDZO plaskie/beznose podobaja mi sie duzo mniej
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Ale za to teraz mamy kudłate brytki do podobania <serce>
Wiem, że gif w Twoim podpisie to Missy, ale ja w nim zawsze widzę Dianę <mrgreen>
Wiem, że gif w Twoim podpisie to Missy, ale ja w nim zawsze widzę Dianę <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
(tak naprawde to nie Missy, to gif "z internetu")
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Wiem, ale ją, ekhm... symbolizuje, powiedzmy - to miałam na myśli 
Ja szukałam kiedyś gifów z trikolorkami, ale każdy był za mało Erisiowy na mój gust <hm>
Ja szukałam kiedyś gifów z trikolorkami, ale każdy był za mało Erisiowy na mój gust <hm>
-
turmalinka
Luinloth pisze:Wiem, ale ją, ekhm... symbolizuje, powiedzmy - to miałam na myśli
bo Eris jest jedyna w swoim rodzaju
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
[quote i do tego pędzelki na uszach, co do których zastanawiałam się czy by ich nie podciąć
[/quote]
Oleena napisałaś to o czym aj się głośno nie odważyłam powiedzieć <rotfl> Zaraz nas tu Dziewczyny zlinczują
ale te okrągłe uszka też mnie kuszą, może mojej kruszce jeszcze wypadną... <gwiżdże>
Luin oglądałam ostatnio te fotki, faktycznie miałaś długowłosego brysia <lol>
Oleena napisałaś to o czym aj się głośno nie odważyłam powiedzieć <rotfl> Zaraz nas tu Dziewczyny zlinczują
uff, no to czuję się uspokojona <lol> ale w sumie macie rację, bo tak jak patrzę i obserwuję moją Liluszkę, to dostrzegam w niej prawdziwą perską księżniczkę <lol>yamaha pisze:<lol> <lol> <lol> Brytyjczyki maja dalekie perskie pochodzenie, wiec zupelnie Liluszce nie "bluzgamy", mowiac, ze ma perski pyszczek <rotfl>
Niektore brytki zachowaly wiecej tych genow i maja pyszczki bardziej plaskie, wlasnie takie jak Liluszka (osobiscie mnie sie baaardzo podobaja <zakochana> <zakochana> <zakochana> ).
Luinloth pisze:Mnie się bardzo podobały "stare" persy (nie aż tak spłaszczone), może dlatego, że w dzieciństwie miałam kicię w takim typie. Fotkę chyba wrzucałam kiedyś w "My!". Teraz nowoczesne persy są inne, ale za to niektórym brytkom "wybija" więcej perskiego dziedzictwa na pyszczku i to jest właśnie to <serce>
Luin oglądałam ostatnio te fotki, faktycznie miałaś długowłosego brysia <lol>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
turmalinka pisze:Luinloth pisze:Wiem, ale ją, ekhm... symbolizuje, powiedzmy - to miałam na myśli
bo Eris jest jedyna w swoim rodzaju
o tak, takiej drugiej panienki to ze świecą szukać. Żadna nie ma tak pięknych oczu.....
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Ej, zostawcie kocie uszka w spokoju

-
turmalinka
Luinloth pisze:Ej, zostawcie kocie uszka w spokoju![]()
![]()
popieram!