Bolek i Lolek i ich domek
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Luty miesiącem Loleczka i trojaczków <3
Mądry kotek! Wie, że siły do zdrowienia nabiera się z jedzonka. Smacznego Farciku 
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Cały dzień co chwilę zaglądałam do tego wątku, z napięciem śledząc sytuację ale dopiero teraz mogę pisać więc zrobię tylko tak <tańczy>
<tańczy> 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Asiu, nadrobiłam zaległości. Kciuki ogromne trzymam za Farcika. Oby już wkrótce strach o jego zdrowie i życie był tylko przykrym wspomnieniem. Trzymajcie się dzielnie, Ty i jego Rodzinka 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jak tam Farciszek spędził noc?

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
dołączam sie do pytania Soni, ale myślę, że skoro tak ładnie zajadał to w brzuszku było pełno i śpioszkował całą noc. Niech regeneruje siły nasz dzielny bohater <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>Sonia pisze:Jak tam Farciszek spędził noc?![]()
![]()
Popieram też Elsę, Farcio musi mieć swój wątek
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ja też :-) jak nasze kocie słoneczko ??
- ozon
- Agilisowy Rezydent
I jak Ty się, Asiu, miewasz? Mam nadzieję, że udało Ci się trochę odpocząć po tych wszystkich emocjach :-)
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Tez czekam na dobre wieści
<serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Farcik super. To jest najdzielniejszy kot jakiego znam. Teraz jest u weta na wizycie kontrolnej. Teresa dzwoniła, że przez noc trochę się dobierał do opatrunku, pieronek mały.
Zaraz będę miała świeże info, bo na pewno wet powie coś więcej. Póki co wszystko idzie w dobrą stronę <tańczy>
Ja też troszkę odetchnęłam, choć to jeszcze nie spokój jaki bym chciała mieć.
Jeszcze jedna sprawa. Wczoraj chciałam wysłać kolejne pieniążki Teresie i oniemiałam. Jest tyle wpłat od WAS, że zaniemówiłam. Jesteście niesamowite. Zaraz to wszystko ogarnę, ale póki co na pewno wystarczy nie tylko na to miesięczne leczenie, ale może i na kastrację w przyszłości <serce> <serce> <serce> <serce> <pokłon> <pokłon> <pokłon>
Zaraz będę miała świeże info, bo na pewno wet powie coś więcej. Póki co wszystko idzie w dobrą stronę <tańczy>
Ja też troszkę odetchnęłam, choć to jeszcze nie spokój jaki bym chciała mieć.
Jeszcze jedna sprawa. Wczoraj chciałam wysłać kolejne pieniążki Teresie i oniemiałam. Jest tyle wpłat od WAS, że zaniemówiłam. Jesteście niesamowite. Zaraz to wszystko ogarnę, ale póki co na pewno wystarczy nie tylko na to miesięczne leczenie, ale może i na kastrację w przyszłości <serce> <serce> <serce> <serce> <pokłon> <pokłon> <pokłon>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
<tańczy> <tańczy> <tańczy>Fusiu pisze:Farcik super. To jest najdzielniejszy kot jakiego znam.