Merlin Murraytails
- dagusia
Re: Merlin Murraytails
Ubóstwiam czarne koty <zakochana> <zakochana> jak uda Ci się złapać otwarte oczyska na tle tej lsniacej czerni to przepadne :-)
PS mój Gaspi też jest w dokumantach przecież czarnym kotem,gdyby ktoś nie wiedział hehe <mrgreen>
PS mój Gaspi też jest w dokumantach przecież czarnym kotem,gdyby ktoś nie wiedział hehe <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
No właśnie Dagusia, kochasz czarne kotki a swojego Gaspusia dopucowałaś do białości <wsciekly> <mrgreen>dagusia pisze:Ubóstwiam czarne koty <zakochana> <zakochana> jak uda Ci się złapać otwarte oczyska na tle tej lsniacej czerni to przepadne :-)
- oleena
Merlin pięknieje z każdym dniem <zakochana> I te oczy!!
-
Dziękujemy bardzo za miłe słowa :33
Merlin jest właśnie po operacji - o 14:30 jedziemy go odebrać. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porządku. Co prawda pani doktor zadzwoniła jak już było po wszystkim, żeby powiedzieć, ze zabiegł poszedł bez komplikacji, ale i tak sie martwię o to moje czarne kocie dziecko
Jeszcze półtorej godziny muszę czekać
Merlin jest właśnie po operacji - o 14:30 jedziemy go odebrać. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porządku. Co prawda pani doktor zadzwoniła jak już było po wszystkim, żeby powiedzieć, ze zabiegł poszedł bez komplikacji, ale i tak sie martwię o to moje czarne kocie dziecko
Jeszcze półtorej godziny muszę czekać
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Na pewno wszystko jest dobrze, już zaraz będzie Merlinek w domku
-
Mam już swojego czarnego gburka w domu - był bardzo dzielny i cała załoga Braid Vets sie w nim zakochała
Niestety czarnuszek chce sie lizać po rance - gonie go cały czas i staram sie by tego nie robił (pani doktor nie pozwoliła) ale koniec końców, Merlin dostanie kołnierzyk
Niestety czarnuszek chce sie lizać po rance - gonie go cały czas i staram sie by tego nie robił (pani doktor nie pozwoliła) ale koniec końców, Merlin dostanie kołnierzyk
-
A oto Merlin w tutce...
Serce mi peka
Ale nie bylo wyjscia, musielismy mu to zalozyc, bo caly czas sobie chcial grzebac tam, gdzie nie powinien
Serce mi peka
Ale nie bylo wyjscia, musielismy mu to zalozyc, bo caly czas sobie chcial grzebac tam, gdzie nie powinien
-
- Agilisowy Rezydent
Biedaczek kochany Niestety, to dla jego dobra, musisz być twarda
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ojej, to już 2 ogonki mamy świecące . Lampka Merlinek i lampka Fartuś. Merlinku bądź grzeczny i nie ciamkaj tam gdzie nie można, zdrowiej szybko
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Biedulek