Konkurs na imię dla prześlicznej kotki
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: KONKURS NA IMIĘ DLA PRZEŚLICZNEJ KOTKI
Może Adele :-)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ja uważam, że imię to samo się dopasuje, jak się kotka zobaczy, pozna, tak by odzwierciedlało rzeczywisty charakter czy wygląd kotka. Imię wybrane można mieć, a potem się okazuje, że do kotka nie pasuje ( i proszę jak wierszem z rymem popłynęłam :-) ). Ja zawsze chciałam mieć Chrupka/ę, ale do mojej Liluszki za nic nie pasowało to imię, stąd musiałam ją poobserwować, żeby dopasować coś innego i tak padło na Liluszkę. Ale Saszka też by do niej pasowało <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
A czasami jest tak, że kot się dopasuje do imienia, więc trzeba być ostrożnym w wyborze imienia <lol>
Mój Tami dostał imię po gumisiu z rysunkowej bajki (wiadomo jak wygląda), a był taki chudzinek postrzelony, co latał jak torpeda, jak był mały, a teraz stał się faktycznym Tamisiem wagi ciężkiej (8,2 kg) i za nic w świecie nie potrafię go odchudzić
Mój Tami dostał imię po gumisiu z rysunkowej bajki (wiadomo jak wygląda), a był taki chudzinek postrzelony, co latał jak torpeda, jak był mały, a teraz stał się faktycznym Tamisiem wagi ciężkiej (8,2 kg) i za nic w świecie nie potrafię go odchudzić
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
A mnie się już od dawna podobało imię Eris dla kotki i powiem Wam, że przeglądając ogłoszenia miałam myśl "ta kicia wygląda na Eris, pasowałoby jej" i w ten sposób objawiła się moja miłość od pierwszego wejrzenia <lol> Jak sobie przypomnę, że nazywała się Klementynka, to wydaje mi się to takie nierealne.
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Sonia pisze:A czasami jest tak, że kot się dopasuje do imienia, więc trzeba być ostrożnym w wyborze imienia <lol>
<lol> <lol> <lol> no faktycznie Tami to ten najokrąglejszy z gumisiów <lol> <lol> <lol> . Wg wikipedii " TAMI-Uwielbia słodycze i ciasta. Jest utalentowanym ogrodnikiem i uwielbia budować modele łódek. Posiada również bardzo dobre umiejętności żeglarskie, kiedy znajdzie się na prawdziwej łódce. Bywa powolny".Coś w tym musi być Soniu, skoro Ci się kocio tak bardzo upodobnił do rysunkowego imiennika <mrgreen> A i w ogródku Twój bryś też ładnie sobie radzi
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tylko tych umiejętności żeglarskich nie mam jak sprawdzić <rotfl> Chyba, że latem jakiś dmuchany basen postawię na trawie <lol>Kamila pisze:Sonia pisze:A czasami jest tak, że kot się dopasuje do imienia, więc trzeba być ostrożnym w wyborze imienia <lol>
<lol> <lol> <lol> no faktycznie Tami to ten najokrąglejszy z gumisiów <lol> <lol> <lol> . Wg wikipedii " TAMI-Uwielbia słodycze i ciasta. Jest utalentowanym ogrodnikiem i uwielbia budować modele łódek. Posiada również bardzo dobre umiejętności żeglarskie, kiedy znajdzie się na prawdziwej łódce. Bywa powolny".Coś w tym musi być Soniu, skoro Ci się kocio tak bardzo upodobnił do rysunkowego imiennika <mrgreen> A i w ogródku Twój bryś też ładnie sobie radzi
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Tylko tych umiejętności żeglarskich nie mam jak sprawdzić <rotfl> Chyba, że latem jakiś dmuchany basen postawię na trawie <lol>
to jest myśl Soniu, może pływanie to będzie sposób na odchudzenie Tamisia, choć jak dla mnie jego kilogramki są przesłodkie i prezentują się bardzo rozkosznie :-)
-
Re: Konkurs na imię dla prześlicznej kotki
Witam
Lada dzień urodzi się dla nas śliczna kotka
Już wiemy, że szukamy imienia na literę E
Bardzo proszę o przysyłanie propozycji.
koloru jeszcze nie znamy ale mogą to być : niebieski, liliowy, kremowy,szylkret niebieski,szylkret liliowy
Z niecierpliwością czekamy na maleństwo oraz propozycje ma imiona dla panienki
Pozdrawiam.
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
mnie się bardzo podoba imie Esmee, ładne są też Elsevier, Evian, Evee, Effi, Eufi, Eleonaya
-
Kamila pisze:mnie się bardzo podoba imie Esmee, ładne są też Elsevier, Evian, Evee, Effi, Eufi, Eleonaya
Dziękuję wpisałem na listę