Paquerette
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Paquerette
Asiu z Twoimi referencjami każdy mógłby ze spokojem powierzyć Ci pod opiekę swojego miśka 
- joakar
Super wygląda na tym krześle, jest przeurocza <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana>
Super ze jej znalazlas taka nianie <tańczy>
<lol>
Super ze jej znalazlas taka nianie <tańczy>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
cudowne oczęta ma <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Patysia jak króliczek wyglada na tym zdjeciu z krzesełkiem <zakochana> <zakochana> . A na Ciocię Limonkę to zrobiła wieeeelkieee oczy <lol>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
to są jakies pomówienia <mrgreen> To nie na mój widok te wielkie oczy <lol>Kamila pisze:Patysia jak króliczek wyglada na tym zdjeciu z krzesełkiem <zakochana> <zakochana> . A na Ciocię Limonkę to zrobiła wieeeelkieee oczy <lol>
- paquerette
Ciocia Limonka to nam kota odczarowała chyba. Od naszego powrotu do domu dokonał się wielki powrót do porannych przytulanek, które zanikły po zdjęciu kubraczka.
Nie wiem co tam się działo przez te 2 dni, ale z efektów jestem zadowolona. Teraz jak się wieść rozniesie jaki to Limonka ma wpływ na koty to jej kalendarz będzie pękał w szwach....zaklinacz kotów
Nie wiem co tam się działo przez te 2 dni, ale z efektów jestem zadowolona. Teraz jak się wieść rozniesie jaki to Limonka ma wpływ na koty to jej kalendarz będzie pękał w szwach....zaklinacz kotów
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Ooo a ja właśnie mam taki problem z Filipkiem, ze kategorycznie nie chce spać w łożku i moze ze 3 razy przyszedł do mnie rano mnie obudzić
przydałby sie zaklinacz kotow <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Och, ja już Ci wysyłam klucze! I mogłabym spokojnie na Malediwy na całe wakacje jechaćFusiu pisze:Miziać takiego skarbka, sama radość <zakochana> <zakochana>
Już wiem jaka byłaby moja wymarzona praca <lol> niańczenie kotów pod nieobecność właścicieli <zakochana> <zakochana>
A cioci Limonce zazdroszczę mocno, że mogła poniańczyć słodziaczka
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
to byłabym chyba typowym szewcem co bez butów chodzi, bo swojej pannicy jakos nie umiem przekonać do mizianek nakolankowych. Naręcznych i owszem <lol>paquerette pisze:Ciocia Limonka to nam kota odczarowała chyba. Od naszego powrotu do domu dokonał się wielki powrót do porannych przytulanek, które zanikły po zdjęciu kubraczka.
Ja myślę sobie że ona się po prostu za Wami stęskniła :-)