Że co , że Leoś <serce> <serce> <serce> głupi
Lucek, Leoś i Jadwinia
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Jadwiniu piękna ty ruda kito <serce>
<lol>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Jadwinia królewno , jakiego Ty masz dzieciucha za pazia 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Haniu, Jadwini nie da się nie lubić :-)
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Jagódka <serce> <serce> <serce>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jaka ona piękna <zakochana>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Jadwinia <zakochana> Coraz bardziej kocham kudłacze <serce>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Kocham Was.... <serce> <serce> <serce>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Jadwinia jaka piękna ruda dama i imię też cudowne. Leosia i jego opis pokazałam mężowi - spytał gdzie się takie kupuje bo on chce <lol>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Wszystkie koty piękne, ale moje serce już dawno temu skradł ten, którego "zezowatym i nienormalnym nazywają" <diabeł>. Leośku kocham Cię <serce>
- elsa
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> Jadwiniaaaaaaaaaaaaa <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jak patrzę na tę moją marchewkową królewnę, to od razu sobie przypominam, że to od NIEJ wszystko się zaczęło! Bo pokochałam ją od pierwszego wejrzenia i jak tylko dowiedziałam się, że jest od Lilii, to rozwiało to moje wątpliwości odnośnie 3 kota i już nic nie było ważne, jak to, żeby mieć taką Jadwinię u siebie, więc i tym sposobem pojawiła się u nas Romcia. No kocham te oba koty równie mocno! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Leośku, Ty masz już swój wianuszek wielbicielek, ale jak się znajdzie miejsce dla jednej, postrzelonej, to ja się piszę! <mrgreen> Cudnyś, pięknyś i kochanyś! <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
A z Lucusia jaki Panicz się zrobił, pięknych kształtów nabrał, ta jego powaga naprawdę mu pasuje! <serce>
<serce>
Haniu, u Ciebie pełnia szczęścia, a ja jestem szczęśliwa, że mogę podziwiać Twoje koty (i dzieci, córy masz prześliczne! <serce> )!
Jakby Ci zalegały jeszcze jakieś zdjęcia Jadwini, to ten...no wiesz... <oops> <oops> <oops>
Jak patrzę na tę moją marchewkową królewnę, to od razu sobie przypominam, że to od NIEJ wszystko się zaczęło! Bo pokochałam ją od pierwszego wejrzenia i jak tylko dowiedziałam się, że jest od Lilii, to rozwiało to moje wątpliwości odnośnie 3 kota i już nic nie było ważne, jak to, żeby mieć taką Jadwinię u siebie, więc i tym sposobem pojawiła się u nas Romcia. No kocham te oba koty równie mocno! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Leośku, Ty masz już swój wianuszek wielbicielek, ale jak się znajdzie miejsce dla jednej, postrzelonej, to ja się piszę! <mrgreen> Cudnyś, pięknyś i kochanyś! <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
A z Lucusia jaki Panicz się zrobił, pięknych kształtów nabrał, ta jego powaga naprawdę mu pasuje! <serce>
Haniu, u Ciebie pełnia szczęścia, a ja jestem szczęśliwa, że mogę podziwiać Twoje koty (i dzieci, córy masz prześliczne! <serce> )!
Jakby Ci zalegały jeszcze jakieś zdjęcia Jadwini, to ten...no wiesz... <oops> <oops> <oops>