Don Diego Luna-Gatto*PL
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Don Diego Luna-Gatto*PL
CHCEMY KOTECKA!
CHCEMY KOTECKA!
<mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ej, no jeszcze nie ma relacji? 
-
turmalinka
<yamaha> <yamaha> <yamaha>
liczylam, ze przed praca relacje przeczytam, fotki poogladam, a tu nic ;)
liczylam, ze przed praca relacje przeczytam, fotki poogladam, a tu nic ;)
- paquerette
emocje sięgają zenitu, ależ to jest takie kocie live streaming 
aż sobie pomyślałam o naszych pierwszych dniach. Niech maluchowi dobrze mijają pierwsze chwile w nowym domu
aż sobie pomyślałam o naszych pierwszych dniach. Niech maluchowi dobrze mijają pierwsze chwile w nowym domu
- DorotaK
- Hodowca
- Hodowla: Luna-Gatto*PL
- Kontakt:
O matulu jacy wszyscy niecierpliwi <lol> <lol>
Kochane cioteczki Don Diego właśnie wyruszył w podróż do nowego domku <zakochana>
Wycałowany i wyściskany sam wszedł grzecznie do torby transportowej w wersji exclusiv <roll>
Teraz to i ja dołączam się do oczekiwania na wieści i fotki z nowego domku <mrgreen>
uprzedzając domysły i pytania <roll> faworków nie było <diabeł> i Marcie nie udało się schować innego kotecka do kieszeni <lol>
Kochane cioteczki Don Diego właśnie wyruszył w podróż do nowego domku <zakochana>
Wycałowany i wyściskany sam wszedł grzecznie do torby transportowej w wersji exclusiv <roll>
Teraz to i ja dołączam się do oczekiwania na wieści i fotki z nowego domku <mrgreen>
uprzedzając domysły i pytania <roll> faworków nie było <diabeł> i Marcie nie udało się schować innego kotecka do kieszeni <lol>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
no tak nie udało się nic do kieszeni przez przypadek nie wpadło, oby dwie mamusie dobrze pilnowały , Don Diego drogę fantastycznie przetrwał, po całym aucie chodził ,pod czujnym okiem Pani he he teraz się poznajemy wszedł już chyba w każdy kont , zdjęć na razie nie ma musicie do jutra wytrzymać , nie mogę się napatrzeć na niego taki jest piękny ,teraz jestem już 100% pewna że to będzie najpiękniejszy niebieski bryś he he Pani Dorotka jest fantastyczną osobą , DZIĘKUJĘ ZA TO MAŁE SŁONECZKO <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ale jak to, BEZ faworków <strach> Myślalam, ze byl specjalny zapis w umowie <lol>DorotaK pisze: uprzedzając domysły i pytania <roll> faworków nie było <diabeł> i Marcie nie udało się schować innego kotecka do kieszeni <lol>
I nic samo nie wlazło do kieszeni, to dziwne <diabeł>
Kciuki za aklimatyzację, cieszę się, ze maluch dojechał bezpiecznie do domku
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Super
Zuch kotek! <tańczy>
Teraz pokaż choć jedno zdjęcie, prosę prosę.... 
- yamaha
- Genius Loci
Pffffffffffffffffffffff <kciukwdół> <kciukwdół> <kciukwdół>
I to ma byc opis o "koceniu sie" ?
Marta
-10 ! <diabeł>
P.S. Jak juz ja uchodze za te "marude", to jeszcze troche pomarudze o "chodzeniu po calym aucie w czasie drogi"... no... nie za bardzo dobry pomysl, ze tak powiem....

I to ma byc opis o "koceniu sie" ?
Marta
-10 ! <diabeł>
P.S. Jak juz ja uchodze za te "marude", to jeszcze troche pomarudze o "chodzeniu po calym aucie w czasie drogi"... no... nie za bardzo dobry pomysl, ze tak powiem....
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no jak to tak mozna.......( nie moge wlaczyc emotow i pol. znakow bo na linuxie dzis pracuje, ale bylby wielki mlotek i bicz
) fotek jeszcze nie ma????????? to ja specjalnie na 3. od konca strone wchodze, zeby napiecie budowac i na koniec ujrzec faworka Don Diegusia , a tu NICCCCCCCC. No tego sie nie robi Cioteczkom, Fado (emot - grozacy paluszek:) no, no, no!