Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Re: Sissi Montegri*PL- jej wysokość cesarzowa :)
Teraz to jakieś 4,5kg kota anex <lol> na żywo każdy jak ją widzi to mówi jaki wielki kot! A jak dotkną futra to się nie moga powstryzmac od głaskania <mrgreen>
A torba na laptopa właśnie wbrew pozorom jest większa niż laptop. Podpatrzyłam taką u koleżanki, powiedziała gdzie kupiona, pojechałam, kupiłam (były tylko te, nie było 2 rozmiarów). I myślałam że to normalne, że jest naokoło jakieś 3-4cm luzu. Dopiero jak przyjechałam z nią do pracy to sie okazało, że koleżanka ma mniejszą taką idealnie "na luźny wcisk", a ja kupiłam większą. Pewnie jakbym miała w sklepie laptopa to bym sie zorientowała, a tak na oko wydawała sie dobra <oops>
Słoiczki z M&S lubię bo maja etykietki na wieczku i jak się wysuwa szufladę to wszystko widać :-)
A torba na laptopa właśnie wbrew pozorom jest większa niż laptop. Podpatrzyłam taką u koleżanki, powiedziała gdzie kupiona, pojechałam, kupiłam (były tylko te, nie było 2 rozmiarów). I myślałam że to normalne, że jest naokoło jakieś 3-4cm luzu. Dopiero jak przyjechałam z nią do pracy to sie okazało, że koleżanka ma mniejszą taką idealnie "na luźny wcisk", a ja kupiłam większą. Pewnie jakbym miała w sklepie laptopa to bym sie zorientowała, a tak na oko wydawała sie dobra <oops>
Słoiczki z M&S lubię bo maja etykietki na wieczku i jak się wysuwa szufladę to wszystko widać :-)
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Mam słabość do liliowej cesarzowej, piękna jest <zakochana> Futerko piękne, oczka cudowne, nie da sie na nia napatrzeć <zakochana> Słodko sie wyleguje na drapaczku <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Cesarzowa niezmiennie urocza <serce>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Sissi to prawdziwy skarb <mrgreen> Pańcia wychodzi do pracy, a ona bierze się za gotowanie 
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
dobrze że to jednak nie ona jest szefem kuchni w tym domu, inaczej codziennie byśmy chyba mieli tuńczyka na śniadanie, obiad i kolację <lol>AgnieszkaP pisze:Sissi to prawdziwy skarb <mrgreen> Pańcia wychodzi do pracy, a ona bierze się za gotowanie
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
A ja nie widzę zdjęć

- paquerette
no właśnie , gdzie wizualizacja tych ochów i achów, u mnie też nie wyświetlają się zdjęcia 
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
wrzucam przez serwer z którego korzysta elsa, bo przez FB to po jakimś czasie znikają.
Ja raz widzę, raz nie, chyba coś z ich serwerem jest
Ja raz widzę, raz nie, chyba coś z ich serwerem jest
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Chyba mają/mieli jakieś problemy z serwerem, bo wczoraj nie chciały mi się zdjęcia wrzucać, tzn. wrzucały się baaardzo woolno i zawiesiło się na ostatnim... Ostatecznie na fotosik wrzuciłam 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
nie widzę fotek, buuuuuuuuuuuu