Fiorella EstiBri*PL
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Czekam na swojego chłopca :)
fantastycznie to teraz czekamy 
- dagusia
Ale super rudy point <serce> Ja tez zazdraszczam takiego maluszka <gwiżdże>
Chyba przyjade Cię odwiedzić <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Chyba przyjade Cię odwiedzić <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
-
aurora80
<mrgreen> podziwam, że tak szybko udało Ci się kotła z Estibri wyrwać, ot co. Nie wszyscy mają takie szczęście ;)turmalinka pisze:Aurora zawsze mozesz sie dokocic
-
turmalinka
Ja już od stycznia czekamaurora80 pisze:<mrgreen> podziwam, że tak szybko udało Ci się kotła z Estibri wyrwać, ot co. Nie wszyscy mają takie szczęście ;)turmalinka pisze:Aurora zawsze mozesz sie dokocic
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No, teraz tylko czekać
Ale przeznaczeniu się nie ucieknie... <serce>
Ja miałamaurora80 pisze: <mrgreen> podziwam, że tak szybko udało Ci się kotła z Estibri wyrwać, ot co. Nie wszyscy mają takie szczęście ;)
-
aurora80
No ja coś czuję, że chyba nie doświadczę tego zaszczytu....MoniQ pisze:No, teraz tylko czekać![]()
Ja miałamaurora80 pisze: <mrgreen> podziwam, że tak szybko udało Ci się kotła z Estibri wyrwać, ot co. Nie wszyscy mają takie szczęście ;)![]()
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
aurora80 pisze:No ja coś czuję, że chyba nie doświadczę tego zaszczytu....MoniQ pisze:No, teraz tylko czekać![]()
Ja miałamaurora80 pisze: <mrgreen> podziwam, że tak szybko udało Ci się kotła z Estibri wyrwać, ot co. Nie wszyscy mają takie szczęście ;)![]()
oj ja niedobra... kotów Wam nie chcę dać <lol>
Aurorko, ja przepraszam, że nie kojarzę, ale jeśli pisałas do mnie maila lub kontaktowałaś się telefonicznie, to napisz proszę do mnie na priv - być może uda się "po znajomości" z forum coś przyspieszyć
-
aurora80
A co do przypominania o sobie to już to zrobiłam na wystawie w Pruszkowie <mrgreen> Mam nadzieję, że się nowe szkraby pojawiły w stadzie i ktoś do nas przywędruje <serce>
-
turmalinka
aurora80 pisze:no przecież ja nie narzekam...cierpliwie sobie czekam, choć przyznaję, że każda chwila oczekiwania na małego skarbka z Estibri się strasznie dłuży... stąd ten pesymistyczny nieco ton. Tym bardziej jak się te wszystkie pięknoty na fb ogląda... Ferguson to już mi się po nocach śni <serce>
A co do przypominania o sobie to już to zrobiłam na wystawie w Pruszkowie <mrgreen> Mam nadzieję, że się nowe szkraby pojawiły w stadzie i ktoś do nas przywędruje <serce>
Aurora a czekasz na jakiegos konkretnie?
Heniek jutro konczy 2 miesiace
- sandra
- Agilisowy Rezydent
ooooch szkoda, wchodziłam do tego wątku z pełnym przekonaniem, że nowy wpis to na pewno zdjęcia <mrgreen>
już niedużo czekania
już niedużo czekania