no juz, stop, ja nie dam rady...kartofelkiKamila pisze: Miłuś musi ustąpić......wtedy idzie do .....kartofelkówDobrze, ze one rosną tylko w lecie <lol>
Liluszka
- paquerette
Re: Liluszka
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Śliczny jest Miłuś <zakochana> <zakochana> <zakochana> zwłaszcza taki pokartofelkowy <zakochana>
i całkiem z niego brysiowy pyzatek po pyszczku
i całkiem z niego brysiowy pyzatek po pyszczku
- elsa
Niezwykła historia niezwykłego Milusia <zakochana> <zakochana> <zakochana> Ach, jakie koty potrafią być różne...
Miłosne fotki z Pańcią nie mają sobie równych, mogę się na nie patrzeć godzinami! <zakochana> <zakochana> <zakochana> I słodziak na ostatnim zdjęciu jest po prostu do schrupania! <serce>
Milusiu, moje kolanka często bywają wolne ( <diabeł> ), więc przybiegaj do mnie, gdyby po raz kolejny jakiś koto-pies rościł sobie prawa do kolan twojej Pańci <mrgreen>
Miłosne fotki z Pańcią nie mają sobie równych, mogę się na nie patrzeć godzinami! <zakochana> <zakochana> <zakochana> I słodziak na ostatnim zdjęciu jest po prostu do schrupania! <serce>
Milusiu, moje kolanka często bywają wolne ( <diabeł> ), więc przybiegaj do mnie, gdyby po raz kolejny jakiś koto-pies rościł sobie prawa do kolan twojej Pańci <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
O mamo, przytula się do bulwiastego kolegi
Prawdziwa miłość nie zna barier
<serce>
Prawdziwa miłość nie zna barier
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Dziekuje Ciocie, ze tak entuzjastycznie przyjelyscie Pana Miloslawa. O nim naprawde mozna by snuc dlugie opowiesci.....dziwnej tresci
W takim razie od czasu do czasu cos o nim wrzuce, bo wiecie, sezon kartofelkowy sie zaczyna:)
-
merion
To cudowna historia, z Twoją dzielną i cierpliwą Mamą zmieniającą codziennie pościel i o wielbicielu zapachu kartofliska (a pachnie rewelacyjnie).
Opowiedz jeszcze o psie, który myśli, że jest kotem <pokłon> i milusiowych przygód też proszę więcej.
Opowiedz jeszcze o psie, który myśli, że jest kotem <pokłon> i milusiowych przygód też proszę więcej.
- Surimi
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Ten kartoflany uśmieszek jest wspaniały <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Oj, tak codzienna zmiana pościeli to masakra, moja mama chciała się wycwanić i na łóżko zarzucała narzutę, Miłuś oczywiście był cwańszy i narzutę sobie rozkopywał albo właził pod <lol>.merion pisze:To cudowna historia, z Twoją dzielną i cierpliwą Mamą zmieniającą codziennie pościel i o wielbicielu zapachu kartofliska (a pachnie rewelacyjnie).
O Sońci pso-kocie, można powiedzieć że jest najbardziej nakolankowym pso-kotem ever, wychowywala się z Miłusiem więc robi wszystko to co on, wskakuje na parapet i wygrzewa się na słońcu, wskakuje na kark i robi "szaliczek" śpi tak jak Miłuś i tam gdzie Miłuś i uwielbia kocie jedzenie <shock> ku utrapieniu mojej mamy, bo po kocich smakołycha robi się jej różowa sierść. I powiem Wam, że to najbardziej przytulaśny piesokot pod słońcem.
a tu czyścioszek Miłuś i brudasek Sońcia

- elsa
Uwielbiam takie połączenie zwierzaków, dla mnie to konfiguracja doskonała! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Miluś i Sońcia = cudowni! Nie mogę się na nich napatrzeć! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Miluś i Sońcia = cudowni! Nie mogę się na nich napatrzeć! <zakochana> <zakochana> <zakochana>