Baltica & Baloo :)
- Bal(oo)tica
Re: Baltica & Baloo :)
Baaardzo bardzo dziękuję :-)
Zaglądam tu częściej ale niestety mam problem z dodawaniem zdjęć. Obiecuje, że zarzucę nowymi fotkami skrzynkę mailową Szopi i poproszę, żeby zrobiła, to w moim imieniu Baloo wydaje mi się coraz większy a Baltica coraz słodsza <zakochana>
Zaglądam tu częściej ale niestety mam problem z dodawaniem zdjęć. Obiecuje, że zarzucę nowymi fotkami skrzynkę mailową Szopi i poproszę, żeby zrobiła, to w moim imieniu Baloo wydaje mi się coraz większy a Baltica coraz słodsza <zakochana>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Jestem, melduję się
To prawda, zdjęcia posiadam, kilka chwil i już wklejam.
Stooo lat Danusiu.
To prawda, zdjęcia posiadam, kilka chwil i już wklejam.
Stooo lat Danusiu.
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
proszę <serce>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Jakie cudne kotelki, dlaczego one tak rzadko sa pokazywane?????? Fotka " Pancia pokaz mi swoje stopki, to ja pokaze Ci swoje" jest rozbrajajace. A w ogole widac ze koteczki bardzo sie lubia, tak sie przytulaja, na pierwszych fotkach to prawie jak yin & yang
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Piękne kociaste, wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich :-)
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Slicznoty <zakochana> Suszacy sie kot jest super <lol> I zdjęcie na kolanach <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Przecudne okrągłe misie <zakochana> <zakochana>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
o jakie śliczne kotełki <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
O raaaaaaaaaaaaany, alez tu cudnie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tego wywalonego brzusia na wlasnych kolanach to juz moglas, zla kobieto, z przyzwoitosci nie pokazywac <diabeł> <diabeł> <diabeł> <diabeł> <diabeł>
Tego wywalonego brzusia na wlasnych kolanach to juz moglas, zla kobieto, z przyzwoitosci nie pokazywac <diabeł> <diabeł> <diabeł> <diabeł> <diabeł>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
oj tak, no normalnie człowiek aż z krzesła spada jak ogląda. Cudowności. Oba. <serce>yamaha pisze:O raaaaaaaaaaaaany, alez tu cudnie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>