Alvin Montegri*PL
-
agi777_aa
Re: Alvin Montegri*PL
Jest prawie 22 a Alvin co robi ? siedzi na balkonie <lol>
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
fajnie
macie już bezpieczny balkon
super
nie dziwię się, że Alvin nie może się nacieszyć
fajnie rośnie syneczek
Aga dziękuję, skorzystamy z zaproszenia niewątpliwie, tylko musimy jakiś czas wygospodarować
nie dziwię się, że Alvin nie może się nacieszyć
fajnie rośnie syneczek
Aga dziękuję, skorzystamy z zaproszenia niewątpliwie, tylko musimy jakiś czas wygospodarować
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Balkon osiatkowany, monitoring osiedlowy widzę już działa, nic się nie ukryje przed Alvinkiem
<serce>
Ale ma chłopak radochę <mrgreen>
Ale ma chłopak radochę <mrgreen>
-
agi777_aa
oj tak monitoring działa, mało tego jak zamknęłam balkon to siedzi pod drzwiami i płacze żeby go wypuścićKasik pisze:Balkon osiatkowany, monitoring osiedlowy widzę już działa, nic się nie ukryje przed Alvinkiem
jasne rozumiem, jak już wygospodarujecie to czekamy na info :-) dajcie znaćMontegri pisze:Aga dziękuję, skorzystamy z zaproszenia niewątpliwie, tylko musimy jakiś czas wygospodarować
- asiak
- Agilisowy Rezydent
I to najważniejsze :-)agi777_aa pisze:Oj tak inspektor przeszczęśliwy <lol>Sonia pisze:Odbiór widzę zrobiony i zatwierdzony pozytywnie
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Szczęśliwy Alvinek to balkonowy Alvinek <lol> Zazdroszczę Wam, u mnie siatka już jest, tyle, że w pudełku
czeka aż mąż łaskawie zamontuje. Oj muszę być bardzo miła dla męża....... <lol>, Liluszka zresztą też <mrgreen>
-
agi777_aa
ooo jak mąż ma robić to spokojna bądź za rok będzie gotowa <lol>Kamila pisze:Szczęśliwy Alvinek to balkonowy Alvinek Zazdroszczę Wam, u mnie siatka już jest, tyle, że w pudełku czeka aż mąż łaskawie zamontuje. Oj muszę być bardzo miła dla męża....... , Liluszka zresztą też
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
O tak, nie ma jak monitoring balkonowy! U nas ustawiliśmy przy samej siatce konstrukcję obserwacyjną: krzesło + kilka pudeł i Eris zadowolona, bo widoki ma lepsze niż z parapetu <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
żeby za rok........, na zamontowanie karnisza półtora roku czekałam <wsciekly> Myślę, że jakiś mały szantażyk uskutecznię, co by go zmobilizować <lol>agi777_aa pisze:ooo jak mąż ma robić to spokojna bądź za rok będzie gotowa <lol>Kamila pisze:Szczęśliwy Alvinek to balkonowy Alvinek Zazdroszczę Wam, u mnie siatka już jest, tyle, że w pudełku czeka aż mąż łaskawie zamontuje. Oj muszę być bardzo miła dla męża....... , Liluszka zresztą też
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Ale mu dobrze ,widać że szczęśliwy <mrgreen>