Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Re: Liluszka

Post autor: sandra »

Aaa tyle zdjeć słodkiej Lilu <serce> ta jej minka jest przesłodka, ale ostatnie zdjęcie... <zakochana> Cudnie wyglada z profilu :-D
Ostatnio chyba cos sporo podrosła, na tej kanapie na czwartym zdjęciu wyglada jak spora kota :)
merion

Post autor: merion »

Jak sobie fajnie łaputki podłożyła na tym leżaczku-drapaczku.
Nieustannie zachwycają mnie kocie profile, a Lili to już szczególnie ma piękny.
Idę dalej paczeć i paczeć w te oczy niesamowite.
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

dużo zdrówka zyczę.... :-)

słodziutka Liluchna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

sandra pisze:Aaa tyle zdjeć słodkiej Lilu <serce> ta jej minka jest przesłodka, ale ostatnie zdjęcie... <zakochana> Cudnie wyglada z profilu :-D
Ostatnio chyba cos sporo podrosła, na tej kanapie na czwartym zdjęciu wyglada jak spora kota :)
Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia, przyda się, bo coś choróbsko nie odpuszcza :((((
Sandra, z Liluszka już faktycznie całkiem spora panienka, tylko ja jakoś cały czas ją postrzegam jako dzidziusia, kolejny drapaczek za mały kupiłam, doopka ledwo co się mieści, ale widzę, że uwielbia na nim siedzieć, więc za jakiś czas kupię Lui, tylko ta cena........
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jakie ona ma cudne te pysio, jest jednorazowa <zakochana> <zakochana> <zakochana>
I foteczki jakie fajna Pańcia zrobiła, nic a nic nie widać, że Pańcia jest chora :ok:
Zdrówka życzę :-)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Miny Liluszki są nie do podrobienia <zakochana>
A w ten drapaczek tak fajnie się wpasowała :)

Zdrowiej Pańcia! :hug:
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Liluszku, ale ty urosłaś ślicznoto <serce> <serce> <serce>
Ale masz słodki pysio :kotek: :kotek: :kotek:
Kamila pisze: Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia, przyda się, bo coś choróbsko nie odpuszcza :((((
Sandra, z Liluszka już faktycznie całkiem spora panienka, tylko ja jakoś cały czas ją postrzegam jako dzidziusia, kolejny drapaczek za mały kupiłam, doopka ledwo co się mieści, ale widzę, że uwielbia na nim siedzieć, więc za jakiś czas kupię Lui, tylko ta cena........
Zdrowiej Pańcia. :hug:
Też się przymierzam do zakupu Lui, najpierw myślałam na drugim rondelkiem, ale postanowiłam zaszaleć i kupić G. lui na roczek w maju. <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

joakar pisze:Liluszku, ale ty urosłaś ślicznoto <serce> <serce> <serce>
Ale masz słodki pysio :kotek: :kotek: :kotek:
Kamila pisze: Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia, przyda się, bo coś choróbsko nie odpuszcza :((((
Zdrowiej Pańcia. :hug:
Też się przymierzam do zakupu Lui, najpierw myślałam na drugim rondelkiem, ale postanowiłam zaszaleć i kupić G. lui na roczek w maju. <mrgreen>
a ja znalałam takie cóś na olx http://olx.pl/oferta/ekologiczny-drapak ... edc371a4ec, wymiary trochę mniejsze od LUI, no i cena zdcydowanie bardziej przystępna (jak za tekturę), ale nie wiem czy się zdecydować czy uzbierać na oryginał :-/////
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

ja ekspertem nie jestem ,ale mi się mega podoba i chyba sama go kupie <mrgreen>
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Super wygląda. I cena jest fajna, kosztuję o połowę mniej. Boję się trochę, że Gilbert zaraz zeżre Lui, on każdy karton gryzie do szczętu. Rondelek z zooplusa po tygodniu wyglądał jakby go psy szarpały.
Zablokowany