Fajni przyjaciele, jaka różnica w wielkości <shock>
Gilbert i Wedel
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Gilbert Burcusie*PL
Fajni przyjaciele, jaka różnica w wielkości <shock>
- elsa
No jedno zdjęcie? <roll>
Musimy ocenić jak wygląda cudowny i przede wszystkim zdrowy kocio! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Pańcia, wiesz
Taką słodzinę masz w domu, to nic tylko latać za nim z aparatem (no skoro tylko w poniedziałki da się ponosić <lol>
<serce> )!
Cudowny z nich tandem, zwłaszcza przy tej różnicy w gabarytach! <zakochana>
Musimy ocenić jak wygląda cudowny i przede wszystkim zdrowy kocio! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Pańcia, wiesz
Taką słodzinę masz w domu, to nic tylko latać za nim z aparatem (no skoro tylko w poniedziałki da się ponosić <lol>
Cudowny z nich tandem, zwłaszcza przy tej różnicy w gabarytach! <zakochana>
- joakar
- fado123
- Agilisowy Rezydent
piękne zdjęcia piękny gilbert <ok>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Gilbercik w kwiatuszkach jak zwykle pięknie się prezentuje <zakochana> i jaką kitę ma puszystą i grubą <serce> . To drzewko szczęścia masz takie duże, czy to taka perspektywa zdjęcia?
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Przystojny Gilbercik <serce>
- joakar
Dziękujemy :-)
One są faktycznie duże. Mają ok 1 m z doniczką. Teraz akurat jest dość mocno przycięte, prawie o połowę.Kamila pisze:To drzewko szczęścia masz takie duże, czy to taka perspektywa zdjęcia?
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaką kitę ma super Gilbercik
<zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ale oooogooon <zakochana>
Gilbercik rzeczywiście zarobiony po pachy
<zakochana> <zakochana>
Gilbercik rzeczywiście zarobiony po pachy
- joakar
Dziękujemy
Zaczęłam go powoli przestawiać na bez zbożówkę. Zaczął mi się więcej drapać, odstawiłam mokre puszki (a jadł aż łyżeczkę dziennie, to nawet tego nie odczuł) i jakby lepiej. Oprócz tego dostaje RC Growth i widzę, że czasami by coś zjadł ale nie ma ochoty na chrupki. Zaczęłam więc je mieszać z Acaną. Rzucał się na miski jak szalony i wybierał samą Acanę. Jak teraz dosypałam więcej Acany to wybiera RC. <mrgreen> Może to wina karmy, bo kupiłam na próbę w lecznicy, a oni tam sprzedają poporcjowaną w woreczkach.
Mam jeszcze 2,5 kg PON ale boję się otworzyć. :->
A w ogóle to ucieka mi z domu. Wybiega na podwórku, szybko leci dookoła domu, ja go gonię. To ten zachwycony biegnie i wpada do domu. A jak wyjdziemy na smyczy to cały przerażony.
Zaczęłam go powoli przestawiać na bez zbożówkę. Zaczął mi się więcej drapać, odstawiłam mokre puszki (a jadł aż łyżeczkę dziennie, to nawet tego nie odczuł) i jakby lepiej. Oprócz tego dostaje RC Growth i widzę, że czasami by coś zjadł ale nie ma ochoty na chrupki. Zaczęłam więc je mieszać z Acaną. Rzucał się na miski jak szalony i wybierał samą Acanę. Jak teraz dosypałam więcej Acany to wybiera RC. <mrgreen> Może to wina karmy, bo kupiłam na próbę w lecznicy, a oni tam sprzedają poporcjowaną w woreczkach.
Mam jeszcze 2,5 kg PON ale boję się otworzyć. :->
A w ogóle to ucieka mi z domu. Wybiega na podwórku, szybko leci dookoła domu, ja go gonię. To ten zachwycony biegnie i wpada do domu. A jak wyjdziemy na smyczy to cały przerażony.