Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Re: Liluszka

Post autor: fado123 »

joakar pisze:Super wygląda. I cena jest fajna, kosztuję o połowę mniej. Boję się trochę, że Gilbert zaraz zeżre Lui, on każdy karton gryzie do szczętu. Rondelek z zooplusa po tygodniu wyglądał jakby go psy szarpały.
mój ma rondelek i jest w stanie idealnym mój szanuje he he
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Mój niestety nie. Myślałam, że gryzie go tak namiętnie bo wsypałam do środka kocimiętkę, ale on tak ma. Teraz gryzie już wszystkie kartony jakie znajdzie w domu. Odgryza kawałek i wypluwa obok. <lol>
aurora80

Post autor: aurora80 »

Rzeczywiście fajny ten drapaczek. Ja dzisiaj na wystawie miałam okazję oglądać tekturowe wariacje na temat drapaka z http://www.drapacze.pl/. Teżcalkiem ciekawe - mi się zwłaszcza tuby i cube podobały.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

joakar pisze:Mój niestety nie. Myślałam, że gryzie go tak namiętnie bo wsypałam do środka kocimiętkę, ale on tak ma. Teraz gryzie już wszystkie kartony jakie znajdzie w domu. Odgryza kawałek i wypluwa obok. <lol>
Tobi robi dokładnie to samo, nie mogę mieć żadnego kartonu. Jedyne co się jakoś ostało to drapak, ale nie Lui tylko Vigo, ten pełny. Jest to jedna z ulubionych jego miejscówek i o dziwo jakoś go nie gryzie. Może dlatego, że nie bardzo jest jak ugryźć, za co złapać, bo taki obły, duży kształt <mrgreen>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Rośnie i pięknieje, pięknieje i rośnie! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Cudownie okrągłe ma te patrzałki, jak tu nie kochać Liluszki słodkiej! <zakochana> :kotek: <zakochana>

Pańcia, jak samopoczucie dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej! Bo wiesz, nie chcę wykorzystywać Twojej choroby, ale zauważ, że skoro masz nowy aparat, to należy go lepiej przetestować, na większej ilości zdjęć <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

aurora80 pisze:Rzeczywiście fajny ten drapaczek. Ja dzisiaj na wystawie miałam okazję oglądać tekturowe wariacje na temat drapaka z http://www.drapacze.pl/. Teżcalkiem ciekawe - mi się zwłaszcza tuby i cube podobały.
Fajne są te drapaczki, ktoś z forum ma ten okrągły, a mnie się ten marzy http://zszywka.pl/p/domektransporterdra ... 92585.html, tylko już go nie produkują :-///// U mnie Liluch namiętnie podgryza kartony, ale tego tekturowego drapaczka, nie bo jest za gruby, drapie go pazurkami , ale póki co nie widać zniszczeń. Widzę, że kartony to jej miłość :-D dlatego chciałabym Lui bo jest duży, można się na nim położyć i wejść do środka, tylko ta cena za karton :-/////
elsa pisze:Rośnie i pięknieje, pięknieje i rośnie! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Cudownie okrągłe ma te patrzałki, jak tu nie kochać Liluszki słodkiej! <zakochana> :kotek: <zakochana>

Pańcia, jak samopoczucie dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej! Bo wiesz, nie chcę wykorzystywać Twojej choroby, ale zauważ, że skoro masz nowy aparat, to należy go lepiej przetestować, na większej ilości zdjęć <mrgreen>
Dziękuję Elsa, siedzę na L4 do środy i żebyś wiedziała, że foty pstrykam <lol> Mam już Liluszkę skaczącą, leżącą, zza tunelu zerkającą <mrgreen> . Oj będę miała co wstawiać :radocha:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jak to dobrze jednak, że Ci się przypląta ta choroba <oops> <lol>
No to czekam na fotki modelki :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Ja też robiłam podejścia do tego drapaka i nawet korespondowałam w tej sprawie, ale jakoś ciszaaaa, a miały się pojawić nowe projekty :-///// Ta kocio-dynia jest fantastyczna, szkoda, że nie można kupić!

Coś czuję, że będzie prawdziwa uczta dla oczu :foto: :foto: :foto:

Zdrowiej...powoli <oops> <serce>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Moja mała pielęgniareczka

ojej Pańcia chola??? to stlasne
Obrazek

cociaz w sumie....posiedzi ze mną w domku, ssssssss <roll>
Obrazek

Nie pseskadzaj, Pańcia śpi a ja ją ogzewam
Obrazek

a ta choloba to zalaźliwa jest <strach>
Obrazek
Awatar użytkownika
Lelka

Post autor: Lelka »

Liluszka cudna z Ciebie pielęgniarka :kiss: Grzej Pańcię, grzej, bo to i w chorobie pomoże i przyjemne bardzo.

Kamila zdrówka życzę!
Zablokowany