Kotek pięknotek <zakochana> <serce>
Gilbert i Wedel
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Gilbert Burcusie*PL
Ojejciu, spać mi się zachciało na widok Gilberta w tym fotelu... i jeszcze z kołderką....
<zakochana>
- elsa
I dzisiaj senny dzień, chętnie bym się położyła koło Gilbercika, wystarczy aby kącik dla mnie <oops>
Fotel i Gilbercio to już wszystko, co mi do szczęścia trzeba! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Cudowny widok, taki relaksacyjno-misiowy! <zakochana> <serce> <zakochana> On jest przesłodki!!
Właśnie tak skojarzyłam, że moja koleżanka niebawem będzie odbierała równie piękną co Gilbercik koteczkę z Hodowli Burcusie <zakochana>
Fotel i Gilbercio to już wszystko, co mi do szczęścia trzeba! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Cudowny widok, taki relaksacyjno-misiowy! <zakochana> <serce> <zakochana> On jest przesłodki!!
Właśnie tak skojarzyłam, że moja koleżanka niebawem będzie odbierała równie piękną co Gilbercik koteczkę z Hodowli Burcusie <zakochana>
- joakar
Dziękujemy :-)
Elso, a z którego miotu?
Teraz tam się urodziły białe kociaki i aż serce boli <serce>
Elso, a z którego miotu?
Teraz tam się urodziły białe kociaki i aż serce boli <serce>
- elsa
Widziałam te śnieżynki dzisiaj! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Polecałam kilka hodowli mojej koleżance, która chce kupić kotka i między innymi przekazałam jej namiar na Burcusie, a tam <zakochana>
A ta druga koleżanka, która odbiera kociaka będzie mieć tę piękność - już jej zazdroszczę <oops> https://www.facebook.com/agnieszka.czar ... =3&theater
A ta druga koleżanka, która odbiera kociaka będzie mieć tę piękność - już jej zazdroszczę <oops> https://www.facebook.com/agnieszka.czar ... =3&theater
- joakar
Ofelia <zakochana> moja siostra jest w niej zakochana <mrgreen>
Prześliczna jest.
Ciekawe czy te białe będą białe białe czy pointy, a jak pointy to ja umrę jak nic. <mrgreen>
Prześliczna jest.
Ciekawe czy te białe będą białe białe czy pointy, a jak pointy to ja umrę jak nic. <mrgreen>
- elsa
Ja jak zobaczyłam Ofelię to sama mało nie zemdlałam! Rzadko się zdarza takie zauroczenie od pierwszego wejrzenia, a tu było jak obuchem w głowę, Ofelia jest cudowniasta! Cieszę się, że będę mogła ją oglądać chociaż na zdjęciach <zakochana>
No a tak siostrzyczka to by się Gilbercikowi nie przydała?
No a tak siostrzyczka to by się Gilbercikowi nie przydała?
- joakar
Niestety na razie to niemożliwe, może w przyszłym roku. <oops>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Chyba pointy, skoro jeden kocurek to point <mrgreen>joakar pisze:Ofelia <zakochana> moja siostra jest w niej zakochana <mrgreen>
Prześliczna jest.
- joakar
Nie mam pojęcia, nie znam się na kolorach brytków za bardzo. <oops> Takie podstawowe tylko rozpoznaję. :-)
- elsa
Co się odwlecze to nie uciecze <mrgreen>joakar pisze:Niestety na razie to niemożliwe, może w przyszłym roku. <oops>