Dokładnie to samo chciałam napisać :-)elwiska3 pisze:Ja się na opisie rtg nie znam
ale nózia śliczna <serce>
Bolek i Lolek i ich domek
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Luty miesiącem Loleczka i trojaczków <3
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja podobnie, ale nawet gołym okiem widać że obrzęk był a go nie ma... I mam nadzieję że nic złego to RTG nie pokazuje 
Asiu, co Ty masz za Windowsa?? 98? <lol> <lol>
- elsa
Kochana girka <zakochana> <zakochana> <zakochana> No wiem, że mało merytoryczna wypowiedź, ale taka prawda <mrgreen>
Asiu, ja już na zawsze będę pamiętać historię Farcika i Twoje słowa, kiedy napisałaś, że jak Ciebie zobaczył tamtego dnia, to zaczął biec w Twoją stronę płacząc - to zapadło mi w serce i nigdy się nie pozbędę tego obrazu, bo ja to wszystko widziałam, przeżywałam razem z Tobą. Boże, jak dobrze, że idzie ku dobremu, bardzo Farcika kocham! <oops> <serce> <zakochana> <serce>
Asiu, ja już na zawsze będę pamiętać historię Farcika i Twoje słowa, kiedy napisałaś, że jak Ciebie zobaczył tamtego dnia, to zaczął biec w Twoją stronę płacząc - to zapadło mi w serce i nigdy się nie pozbędę tego obrazu, bo ja to wszystko widziałam, przeżywałam razem z Tobą. Boże, jak dobrze, że idzie ku dobremu, bardzo Farcika kocham! <oops> <serce> <zakochana> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
E no nie wiem co za Windows, w pracy to otwierałam <gwiżdże> . Ale raczej normalny, to jakiś dziwny program od zdjęć rentgenowskich, z którym to Teresa się mączyła aby pobrać zdjęciaMoniQ pisze:Ja podobnie, ale nawet gołym okiem widać że obrzęk był a go nie ma... I mam nadzieję że nic złego to RTG nie pokazuje
elsa pisze:Kochana girka <zakochana> <zakochana> <zakochana> No wiem, że mało merytoryczna wypowiedź, ale taka prawda <mrgreen>
Wiesz, że wczoraj przeczytałam całą jego historię od początku do końca... ech, chłopak przeszedł już tak wiele.
Jesteście kochane,że od tylu miesięcy jesteście z nami przy ratowaniu tego kociambra
- elsa
Farciu, pomimo, że Pani Tereski, to jest tak bardzo nasz, że nie sposób się nie zamartwiać i nie myśleć o nim. Jest bardzo, bardzo dzielny, nie poddał się w walce, chociaż cierpiał i pewnie jeszcze wiele niedogodności musi znosić...Bez Farcia nie ma forum! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Z Sołtysowa dobre wieści. Panna Franciszka miziala się przez 15 min. Ocierała się o mnie i mruczała <tańczy>
Henia załapana dziś. Oczy wyczyszczone, zakropione, odrobaczylam ją również <tańczy>
Zresztą odrobaczylam wszystkich
Lolek i Jacek wylegują się w słońcu jak dłudzy <tańczy>
Luz blus
Henia załapana dziś. Oczy wyczyszczone, zakropione, odrobaczylam ją również <tańczy>
Zresztą odrobaczylam wszystkich
Lolek i Jacek wylegują się w słońcu jak dłudzy <tańczy>
Luz blus
- yamaha
- Genius Loci
Haaaaaaaaaaaaaa ! <tańczy> <tańczy> <tańczy>
W Soltysowie wiosennym weekendem zapachnialo <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Ale ja sie pytam, gdzie sa niepodwazalne dowody na to wszystko ?
<mrgreen>
W Soltysowie wiosennym weekendem zapachnialo <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Ale ja sie pytam, gdzie sa niepodwazalne dowody na to wszystko ?
<mrgreen>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Cudowne masz strzałeczki <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Dobrze, że je masz, bo byś do misek nie trafiła <lol>
<zakochana> <zakochana> <zakochana>