<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
Pięknie Ci Angelino te huby wyrosły
Mówią że huby to pasożyty, prawda to?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zajrzałam na stronę użytkowników, żeby zobaczyć czy tylko Yolla jest "forumowiczem" .. i właściwie tak, bo druga osoba ma zero postów na koncie, więc Yollu, gratulujemy
A dodatkowo przeraziło mnie to że jestem w pierwszej dziesiątce pod względem liczby postów na forum
A dodatkowo przeraziło mnie to że jestem w pierwszej dziesiątce pod względem liczby postów na forum
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Nie zartuj <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Oooo jakie genialne zdjęcia, za moje osobiste z tulipanami z calego serca dziękuję <pokłon>
Jak pięknie futerko Miszki z żółtym kolorem kontrastuje <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Huby fantastyczne, piekne i jakie okazałe <shock> <zakochana> <zakochana> Icus normalnie kaban, poszedł na masę jak nic <serce>
Tylko te "urocze" miny, czy to sprzeczka rodzeństwa, czy może Pancia smaczków nie dała <diabeł> <lol>
Jak pięknie futerko Miszki z żółtym kolorem kontrastuje <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Huby fantastyczne, piekne i jakie okazałe <shock> <zakochana> <zakochana> Icus normalnie kaban, poszedł na masę jak nic <serce>
Tylko te "urocze" miny, czy to sprzeczka rodzeństwa, czy może Pancia smaczków nie dała <diabeł> <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Czy istnieje opcja kradzieży Icusia bez narażenia się na Twoje wieczne znienawidzenie? <lol> <lol> <gwiżdże> <diabeł>
Skoro niedowidzisz <gwiżdże> <gwiżdże>

Skoro niedowidzisz <gwiżdże> <gwiżdże>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Huby na balkoniku są przepiękne <zakochana> <zakochana>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
niesamowite huby u Ciebie rosną ,podaj przepis na wyhodowanie he he <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Piękne misiaczki na balkonie
<zakochana> <zakochana>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
A jak, do kwadratuMoniQ pisze: Mówią że huby to pasożyty, prawda to?![]()
![]()
No dobra, dość już tego naśmiewania się ze starszej koleżankiFusiu pisze:Czy istnieje opcja kradzieży Icusia bez narażenia się na Twoje wieczne znienawidzenie? <lol> <lol> <gwiżdże> <diabeł>
Skoro niedowidzisz <gwiżdże> <gwiżdże>![]()
![]()
![]()
Potfur w anielskich skrzydłach normalnie !
Misza ma taką od urodzenia, gniewne spojrzenie ma w genach <mrgreen> A Isiek jakoś tak się zasromał "per analogiam" <lol> <lol> <lol>Kasik pisze: Tylko te "urocze" miny, czy to sprzeczka rodzeństwa, czy może Pancia smaczków nie dała <diabeł> <lol>
MoniQ gratuluję osiągów <mrgreen>MoniQ pisze:Zajrzałam na stronę użytkowników, żeby zobaczyć czy tylko Yolla jest "forumowiczem" .. i właściwie tak, bo druga osoba ma zero postów na koncie, więc Yollu, gratulujemy![]()
![]()
Dziękuję za gratulację
Co innego Yam "genius loci" i wszystko jasne
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Przepraszam, że tyle narozrabiałam, nie wiem, dlaczego u Yolli tylko jest taki napis, bo w zasadzie wszyscy "pomarańczowi" są Forumowiczami. Zorientowałam się po prostu, że Yolla nie widzi wszystkich działów forum, mimo, że jest jak najbardziej forumowiczem, a nie "różową" nową twarzą, i ręcznie ustawiam jej grupę forumowicz jako domyślną. W "Starym" forum działo się to automatycznie, po napisaniu jakiejś tam ilości postów, ale po aktualizacji przed dwoma laty tamten skrypt najwyraźniej przestał działać. Sprawdzę zaraz, czy da się jakoś automatem zrobić, żeby wszystkim się wyświetlało <lol>
Przepraszam Yollu za taki <offtopic>
Przepraszam Yollu za taki <offtopic>