To roboczo "Bez Plamki", czekamy na decyzję, czy to on trafi do pewnych dziewczynek, czy jednak "Kołnierzyk", czy jednak będą szukać całego niebieskiego. Ewentualny wybraniec będzie kolejnym Gato, Katt GatoYolla pisze:Wszystkie słodkie ale moimi faworytami są Kleosia z kreseczką na nosku <zakochana> i "No Name" z różowym noskiem <zakochana>
Miot KK - Vesper i Stefano Sublime*PL
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Miot KK - Vesper i Stefano Sublime*PL
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
To roboczo "Bez Plamki", czekamy na decyzję, czy to on trafi do pewnych dziewczynek, czy jednak "Kołnierzyk", czy jednak będą szukać całego niebieskiego. Ewentualny wybraniec będzie kolejnym Gato, Katt GatoYolla pisze:Wszystkie słodkie ale moimi faworytami są Kleosia z kreseczką na nosku <zakochana> i "No Name" z różowym noskiem <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Nowe fotki <tańczy> <tańczy> <tańczy> Ale pięknie rosną maluchy <serce>
Dla nnie sesję dzisiaj wygrał Twixxxxxxxxxxx <zakochana> jakie fajne i słodkie pyszczydełko <serce>
Dla nnie sesję dzisiaj wygrał Twixxxxxxxxxxx <zakochana> jakie fajne i słodkie pyszczydełko <serce>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Gato jest tylko jeden! i jest najładniejszym, najmądrzejszym, najbardziej kremowym z kremowych itd... <diabeł> :-> <mrgreen>Dorszka pisze:(...) Ewentualny wybraniec będzie kolejnym Gato, Katt Gato
- Miss_Monroe
- Moderator
Małgosia jaka czujna <lol> !
- yamaha
- Genius Loci
Cudenka ! <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Mam dokladnie tych samych ulubiencow co Yolla
Mam dokladnie tych samych ulubiencow co Yolla
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Sami zazdrośnicy <diabeł>Mago pisze:Gato jest tylko jeden! i jest najładniejszym, najmądrzejszym, najbardziej kremowym z kremowych itd... <diabeł> :-> <mrgreen>Dorszka pisze:(...) Ewentualny wybraniec będzie kolejnym Gato, Katt Gato
Ale że Gato jest tylko jeden, to wiadomo <lol>
- elsa
Twixiuuuu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Nie żeby reszta nie zapadła w sercu, bo też mają tam swoje stałe miejsce, ale dzisiaj przemówił do mnie Twixiuniu <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>
Nie żeby reszta nie zapadła w sercu, bo też mają tam swoje stałe miejsce, ale dzisiaj przemówił do mnie Twixiuniu <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
No baaa <lol> MałgosiuDorszka pisze:Sami zazdrośnicy <diabeł>Mago pisze:Gato jest tylko jeden! i jest najładniejszym, najmądrzejszym, najbardziej kremowym z kremowych itd... <diabeł> :-> <mrgreen>Dorszka pisze:(...) Ewentualny wybraniec będzie kolejnym Gato, Katt Gato
Ale że Gato jest tylko jeden, to wiadomo <lol>
Dorotko nakręciłabyś filmik z szaleństw grubasków w nowym kojcu :-)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
a ja tam nigdy nie umiem wybrać ulubieńca, wszystkie dla mnie są jednakowo cudne i wszystkie bym brała <lol>