Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- joakar
Re: Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Brita
Bardzo, bardzo mi przykro
Siedzę i płaczę.
Siedzę i płaczę.
- yamaha
- Genius Loci
Agus, trzymaj sie
Fricus na zawsze pozostanie Twoim przyjacielem, nie zadreczaj sie teraz, ze moglas cos zrobic a nie zrobilas. To nieprawda.
Fricus na zawsze pozostanie Twoim przyjacielem, nie zadreczaj sie teraz, ze moglas cos zrobic a nie zrobilas. To nieprawda.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Aguś przytulam Cię z całych sił
Wiem, jak jest trudno, ale nie wiń siebie, zrobiłaś co mogłaś, a zakrzepy to naprawdę nieobliczalne są i nie ma na to reguły czy się pojawią i kiedy. Friccuś był wspaniałym kotkiem i takiego go pamiętaj
Za Vincusia i Frodo trzymam kciuki, żeby jak najszybciej odnalazły się w nowej sytuacji <ok> <ok>
Wiem, jak jest trudno, ale nie wiń siebie, zrobiłaś co mogłaś, a zakrzepy to naprawdę nieobliczalne są i nie ma na to reguły czy się pojawią i kiedy. Friccuś był wspaniałym kotkiem i takiego go pamiętaj
Za Vincusia i Frodo trzymam kciuki, żeby jak najszybciej odnalazły się w nowej sytuacji <ok> <ok>
- elsa
Łzy grzęzną w gardle, to takie smutne i niesprawiedliwe
Aguś, nikt nie mógł tego przewidzieć, przy takim schorzeniu nic nie jest oczywiste...nie zadręczaj się, to nie Twoja wina, Ty zrobiłaś wszystko, co byłaś w stanie zrobić.
Trzymaj się kochana, wszystkiego spokojnego i dobrego dla Ciebie i Twojej kocio-ludzkiej Rodzinki <serce>
Aguś, nikt nie mógł tego przewidzieć, przy takim schorzeniu nic nie jest oczywiste...nie zadręczaj się, to nie Twoja wina, Ty zrobiłaś wszystko, co byłaś w stanie zrobić.
Trzymaj się kochana, wszystkiego spokojnego i dobrego dla Ciebie i Twojej kocio-ludzkiej Rodzinki <serce>
- mundzia
Niesprawiedliwe to... Przesyłamy moc pozytywnej energii!
-
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, to się zdarzyło jest straszne, rozumiem tym bardziej, że 2 miesiące temu też straciłam swoją kotkę, która była z nami 15 lat. Ale absolutnie nie oskarżaj się o to, że czegoś zaniedbałaś, Friccuś miał najlepszą możliwą opiekę, najlepszy, najbardziej kochający dom na świecie, żył i odszedł otoczony bezgraniczną miłością <serce> Po prostu na pewne wydarzenia nie mamy wpływu, pewne choroby zdarzają się nagle i nic nie można zrobić aby temu zapobiec. Myślami jestem z Tobą, bardzo Ci współczuję straty ukochanego kocurka ale tak chciał los, zrobiłaś dla niego wszystko co mogłaś, szczególnie, że masz ostatnio bardzo ciężki czas w życiu, sądząc z wcześniejszych wpisów <hm> Mam nadzieję, że limit nieszczęść wyczerpany już do końca życia Fricco będzie żył w naszych wspomnieniach
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Nie mogłaś wiedzieć
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- Becia
- Agilisowy Rezydent