Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
Erisiu <zakochana>
- norka
- Agilisowy Rezydent
taka kochana Eriska ... nic tylko miziać <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Słodki grzeczny kotek <serce>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Erisia była dzisiaj u weta. Była bardzo grzeczna... no, może trochę nie chciała z kontenerka wyjść <lol>, i została pochwalona jako okaz zdrowia i ładnych ząbków. Następnie dostała "pik".
Przy okazji pogadaliśmy sobie o "wróżeniu" wieku z zębów, pan doktor ocenia ją na trochę starszą niż myśleliśmy (ale wszystko pasuje, po prostu Eris miała 3 latka trafiając do DT, a spędziła tam większość roku). Ona jest u nas już 8 miesięcy, ja nie mam pojęcia, kiedy to zleciało! Śmialiśmy się, że i tak mentalnie to nadal małe kociątko. Pan doktor powiedział, że niektóre koty nigdy nie dorośleją <mrgreen>
Po powrocie do domu trochę się pofoszyła i na jakiś czas się schowała. Potem chwilkę pospacerowała, a teraz odsypia na łóżku. Niestety nie przyjrzałam się dobrze, w które miejsce było pik i teraz nie wiem, gdzie uważać przy głaskaniu <hm>
Przy okazji pogadaliśmy sobie o "wróżeniu" wieku z zębów, pan doktor ocenia ją na trochę starszą niż myśleliśmy (ale wszystko pasuje, po prostu Eris miała 3 latka trafiając do DT, a spędziła tam większość roku). Ona jest u nas już 8 miesięcy, ja nie mam pojęcia, kiedy to zleciało! Śmialiśmy się, że i tak mentalnie to nadal małe kociątko. Pan doktor powiedział, że niektóre koty nigdy nie dorośleją <mrgreen>
Po powrocie do domu trochę się pofoszyła i na jakiś czas się schowała. Potem chwilkę pospacerowała, a teraz odsypia na łóżku. Niestety nie przyjrzałam się dobrze, w które miejsce było pik i teraz nie wiem, gdzie uważać przy głaskaniu <hm>
- Miss_Monroe
- Moderator
Co dostała? Bo ja kompletnie nie rozumiem...Luinloth pisze:(...)Następnie dostała "pik".(...)
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Szczepionkę
U nas się tak mówi przy dzieciach, że dostają "pik".
- Miss_Monroe
- Moderator
Nie trzeba uważać przy głaskaniu po szczepionce 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
A, bo ona mi na taką obolałą wyglądała wczoraj po południu, ale może po prostu była roztrzęsiona wetem. Po drzemce zdecydowanie wrócił jej dobry humor 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Super filmik
Nie dość, że taka piękna, to jeszcze słodka pieszczocha z Eriski <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
U nas na zastrzyk mówiło się "gik" <mrgreen>
Na filmiku słychać jak Erisia mruczy <zakochana>
Uwielbiam brytki, ale europejskie koteczki mają w sobie coś nie do podrobienia, coś czego nie mają żadne inne koty <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Chociaż wszystkie koty są wspaniałe!
Na filmiku słychać jak Erisia mruczy <zakochana>
Uwielbiam brytki, ale europejskie koteczki mają w sobie coś nie do podrobienia, coś czego nie mają żadne inne koty <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Chociaż wszystkie koty są wspaniałe!