Magnus i Madox
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus i Madox
Oczy Magnusa i Madoxa można utonąć <serce> <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Asiu, cudowne masz te swoje serduszka <zakochana> <zakochana>
- gloria
Ooo ja tę siatkę kupiłam ale czeka na zamontowanie, czy mogłabyś powiedzieć co to za klamry? Ja cały czas zastanawiam się nad sposobem przymocnowania...Fusiu pisze:Tak, jestem zadowolona. Przymocowałam ją bardzo dokładnie takimi samozaciskającymi się klamrami. Ale też moje kory są bardzo grzeczne na balkonie. Przez 3 lata nigdy nie zbliżyły się do siatki. Wiec nie wiem co by było, gdyby któryś chciał się po niej wspinać. W zestawie są haki, które można przybić do ściany. Ja akurat nie mam po bokach ani ścian, ani sufitu, więc siatka zamontowana jest od wewnątrz do barierek.
- Natashas
U nas właśnie musimy zabezpieczyć balkon na 7 piętrze i nie wiem czy mogę tej siatce zaufać... Moje dwa to osiołki spokojne, ale wiadomo co im przyjdzie do głowy jak muszka pobzyczy <hm>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Siatka jest solidna. Trzeba ją dobrze napiąć na haki. Ja mam balkon bardzo bezpieczny. Niski, pod spodem trawka i cały ogród zasiatkowany..
Ale po 2 sezonach miejscami widać, że się trochę zdeformowala. Zaraz zrobię zdjęcie klamrom, które użyłam
Ale po 2 sezonach miejscami widać, że się trochę zdeformowala. Zaraz zrobię zdjęcie klamrom, które użyłam
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- gloria
Na pewno wykorzystam ten patent w kilku miejscach, tylko nie wiem jak do podłogi balkonu przymocować, balustrade mam odkrytą, metalowe żeberka po prostu.
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Gloria wejdź sobie na stronę kociasiatka.pl tam są instrukcje do zamontowania siatki, do podłogi możesz użyć zaczepów bezinwazyjnych mocowanych na klej. Ja kupiłam stamtąd siatkę a kołki i zaciski dokupiłam sama ( złe i dlatego dziś nici z montażu <wsciekly> ).gloria pisze:Na pewno wykorzystam ten patent w kilku miejscach, tylko nie wiem jak do podłogi balkonu przymocować, balustrade mam odkrytą, metalowe żeberka po prostu.
Magnus i Madox są przepiękni. Sołtyskowi pięknie mieni się futerko w słońcu, no i te oczy.....
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne chłopaki i te oczyska, można w nich utonąć <zakochana>

- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Sołtys dumnie pacza na swoje włości <zakochana>
Madox błękitnooki <zakochana>
Madox błękitnooki <zakochana>