Gabi
- mocca6
Re: Gabi
Gabi dziękuje i spieszy pokazać, co mu jego człowieki podczas majówki stworzyli <mrgreen>
Umęczyli się co niemiara, ponarzekali trochę, że to moja ciężka doopka połamała poprzedni drapak, ale ja im to łaskawie wybaczyłem i zaakceptowałem nowe lokum <lol>
Umęczyli się co niemiara, ponarzekali trochę, że to moja ciężka doopka połamała poprzedni drapak, ale ja im to łaskawie wybaczyłem i zaakceptowałem nowe lokum <lol>
- mocca6
Tak, jest nadzieja, że ten drapak nie runie pod ciężarem pana Gabriela <lol> Chociaż sam koteczek potrzebował całego dnia, żeby uznać go za godnego uwagi - teraz wyleguje się tam bez krępacji <mrgreen>MamaEmi pisze:Świetny mebel wyszedł! Widać, że porządny, nie to co te sklepowe dziady... <gwiżdże>
Gabi wygląda na bardzo zadowolonego
- mocca6
To tak w odniesieniu do poprzedniego drapaka <oops> Bo Gabi tak się na nim wiercił, że nóżka nie wytrzymała i pękła, ale to przez to, że była zbyt cieniutka, jak na tak dużego kocurkafado123 pisze:jak to runie ? przecież widać że solidna konstrukcja ( gabi zdolnych masz właścicieli )
Ten obecny wszystko zniesie, a przynajmniej mamy taką nadzieję :-)
-
Pewnie się przyzwyczaił do starego drapaka, stąd ta nieufność początkowa Pamiętam nasze rozpakowywanie drapaka, Emi biegała jak oszalała i zanim dobrze skręciłam ten koci mebel to już został wypróbowany każdy element <roll>
Głaski dla Gabriela i raz jeszcze gratulacje dla zdolnej służby <ok>
Głaski dla Gabriela i raz jeszcze gratulacje dla zdolnej służby <ok>