Filip & Nano
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
Cieszę się, że Filipek dobrze zniósł zabieg, niech wraca do formy i szaleje po domu aż będzie szło echo z wydmuszek <lol>
Cudny z niego maluch, slodzinka na tych zdjęciach <serce> <serce> <serce>
Cudny z niego maluch, slodzinka na tych zdjęciach <serce> <serce> <serce>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Ja ostatnio chodziłam do maxvetu, początkowo byłam zadowolona, ale ostatecznie u Filipa zdiagnozowano alergię, tyle że sterydowe krople przepisane przez panie z Maxvetu kompletnie nie pomagały... w związku z tym, że leczenie się już bardzo przedłużało, poszłam po drugą opinię do dr Agnieszki Pileckiej z hyraxu, która po analizie wszystkiego, co było do tej pory, powiedziała ze ona zostałaby przy kocim katarze.. zaleciła zrobienie wymazu (sprawdził obecność wirusów: Chlamydia, Calicivirus i Mycoplasma) - wyszło positive na calicivirusie. Wg niej Filip jest już trwałym nosicielem, obecnie objawy są delikatne, powiedziała że przy nasileniu będziemy wchodzić z antybiotykiem. Strasznie jestem wkurzona już na te wszystkie lecznice, nie rozumiem dlaczego w maxvecie sprawdzili jedynie obecność bakterii w wydzielinach, jeśli można zrobić też test na obecność wirusa. Można to było zrobić już dawno temumaga pisze:Ja tez polecam do leczenia juz inne lecznice. Ale w hyraxie dobrze kastruja

proszę bardzo <mrgreen> zdjęcia trochę ciemne, mieszkamy na parterze i światła nie ma u nas prawie nigdy :-> w ogole zauważyłam, że Fifi troche zmienił kolor, zrobił się mu taki ciemny pasek wzdłuż grzbietu i mam wrażenie, że ten ciemniejszy kolor tak jakby "rozchodzi" się na bokifado123 pisze:ja chce więcej więcej zdjęć Filipka

- Miss_Monroe
- Moderator
Ostatnie zdjęcie jest przeurocze