MANIEK czyli CASHMIR Lah-Di-Dah*PL
-
Meble go nie interesują w tym temacie. Wie kawaler że do tego służy drapaczek - jeden duży na którym też odpoczywa, i dwa mniejsze w różnych pokojach :-) Używa ich dość intensywnie i tylne pazurki starte ślicznie a z przodu szpileczki. Tłumaczenie przeciwników skracania pazurków jest takie że będzie miał kiepską przyczepność wdrapując się po słupku na drapaku :-) no i trudno im nie przyznać racji w tym temacie.A Maniek jak zacznie szaleć to naprawdę przyczepność do podłoża jest bardzo wazna <lol>
- Duduś
- Hodowca
- Kontakt:
-
a co mi tam jeszcze parę fotek Mańka :-)
czasami lubię poczytać
No i parę dni temu obcieliśmy pazurki - Mańkowi się bardzo podobało, cały czas pomrukiwał, no a obawy że sobie na drapaku nie poradzi były nieuzasadnione - śmiga jak samolocik <lol>
Dzisiaj w radiu usłyszałam bardzo fajny cytat "człowiek,który podniesie kota za ogon,dowie się czegoś,czego nie można się dowiedzieć w żaden inny sposób" Mark Twain <mrgreen> cokolwiek miałoby to znaczyć
czasami lubię poczytać
No i parę dni temu obcieliśmy pazurki - Mańkowi się bardzo podobało, cały czas pomrukiwał, no a obawy że sobie na drapaku nie poradzi były nieuzasadnione - śmiga jak samolocik <lol>
Dzisiaj w radiu usłyszałam bardzo fajny cytat "człowiek,który podniesie kota za ogon,dowie się czegoś,czego nie można się dowiedzieć w żaden inny sposób" Mark Twain <mrgreen> cokolwiek miałoby to znaczyć
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: