Alvin Montegri*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Re: Alvin Montegri*PL

Post autor: Kamila »

Alvinek to już działkowicz pełnym pysiem i ślicznie mu w niebieskim <zakochana>
agi777_aa

Post autor: agi777_aa »

Szelki już nie stanowią dla nas problemu, zarówno z zakładaniem jak i samoistnym ich zdejmowaniem :-)
Śmieszne jest tylko to że, Alvin chodzi w nich dokładnie jak buldog francuski <lol>
Poza tym nawet wszelkie odgłosy dookoła go jakoś nie stresowały.
Od od samego początku nasz kotełek był i jest bardzo odważny :)
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Cudnie Alvinkowi w szelkach <zakochana> Pamiętaj koteczku, szelki są zawsze w modzie i nie można z nich nawiewać, hihi :kotek: Zresztą Alviś już to zrozumiał i to się chwali! <serce>

Nie mogę się napatrzeć na Alvinka, pięknieje z dnia na dzień, prawdziwe cudo! <serce> <zakochana> <serce>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Jak pięknie mu w niebieskim <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Alvinek też widzę, ze ma sporo obowiązków w ogrodzie. Ciężki jest los działkowicza. <serce>
Bardzo ładnie chodzi w tych szelkach. Gilbert jak się go ubierze w szelki to nawet nie trzeba przypinać smyczy. Tam gdzie się go posadzi tam siedzi. Jakoś szelki odejmują mu władzę w nogach. <rotfl>
Awatar użytkownika
nistra

Post autor: nistra »

mundzia pisze:... jeszcze Lucka z nami nie było a już miałam wybrane szeleczki Puppia ;-)) ;-)) Teraz jednak zamówiłam 'przejściówki' Trixie, żeby przyzwyczaić Małego, bo ze względu na cenę nie chcę 3 razy zmieniać (Luc ma być dużym kotełkiem <oops> ). Docelowo jednak Puppia.
Ja tylko chciałam Wam powiedzieć, że w Biedronce na regale z zabawkami dla psów i kotów są podróbki szeleczek Puppia za grosze. A jeżeli nie ma ich na sklepie to zapewne są jeszcze w magazynie sklepu, bo ja je kupiłam w zeszłym tygodniu. Krój mają identyczny. Różnica polega na tym, że opaskę na szyję mają odrobinkę mniejszą, materiał jest ciut mniej sztywny i obszyte są lamówką odblaskową. Aaaaa, no i nie mają napisu Puppia ma się rozumieć :P . Sprawdzają się rewelacyjnie i nie szkoda jak Kociamber w piachu kopie i kurzy :) A Puppię też kupiłam i leży sobie w szafeczce i czeka na wyjścia na galowo ;)

Pozdrawiam
Sylwia
Awatar użytkownika
Montegri
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Montegri »

Mnie to chyba nawet nie wypada zachwycać się synem <lol>
ale i tak powiem, że jestem z niego zadowolona :) w szelkach ładnie się prezentuje,
ale i bez nich wygląda bardzo dobrze, fajna budowa, niezłe futerko,
z oczu wyglada mu tatuś Raider, mama Olympia z całą pewnością konkretnie go "zbudowała",
bo jest wyjątkowo dużą kotką :)
udany syneczek :)

a tak przy okazji, to niebawem na świecie pojawi się "młodsze rodzeństwo" Alvinka :)
tak samo mama Olympia i tato Raider :)
agi777_aa

Montegri pisze:Mnie to chyba nawet nie wypada zachwycać się synem
ale i tak powiem, że jestem z niego zadowolona w szelkach ładnie się prezentuje,
ale i bez nich wygląda bardzo dobrze, fajna budowa, niezłe futerko,
z oczu wyglada mu tatuś Raider, mama Olympia z całą pewnością konkretnie go "zbudowała",
bo jest wyjątkowo dużą kotką
udany syneczek
Dzięki Madzia :-)

Dziewczyny tak mi się podoba ta fota że muszę Wam ja pokazać <lol>
Alvin w domku dla lalek <lol>
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

agi777_aa pisze:Dziewczyny tak mi się podoba ta fota że muszę Wam ja pokazać <lol>
Obrazek
:haha: :haha: :haha: Alvinek to taka laleczka o większych gabarytach, łapka i ogonek w domku już się nie mieszczą <mrgreen> .
agi777_aa

Kamila pisze:
agi777_aa pisze:Dziewczyny tak mi się podoba ta fota że muszę Wam ja pokazać <lol>
Obrazek
:haha: :haha: :haha: Alvinek to taka laleczka o większych gabarytach, łapka i ogonek w domku już się nie mieszczą <mrgreen> .
No właśnie z tego najbardziej się obśmiałam, ogon za oknem, łapka za drzwiami <lol>
Małe to M1 <mrgreen>
Zablokowany