PAN YABU, Montegri*PL
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: PAN YABU, Montegri*PL
Kocham Yabusia i podglądam go regularnie na IG <roll> <mrgreen>
- anex
Ula, no ja też podglądam, tylko coś mało tam tych Twoich 3 puchatków, więcej proszę! 
Na to właśnie liczę <tańczy> A jak na 9 miesięcy, to i tak już całkiem pokaźnie mu indyk i tuńczyk idą w policzki. <lol>
<lol>
Oleenko, ja Cię na Insta nie mogę zidentyfikować! No naprawdę. Weź jakoś się ujawnij delikatnie, bym wiedziała, że Ty to Ty <mrgreen>
p.s. Moje Drogie, odszczekuję wszystko, co mówiłam ostatnio o bladych oczach Yabsona. Nie jest źle, są fajnie wybarwione, a to chyba po prostu światło w moim mieszkaniu jakoś tak sprawia, że wydają się blade (plus kiepskie zdjęcia, które robię!). Bo w innej "aranżacji" - są b.ładne i co więcej - pewnie jeszcze trochę koloru z wiekiem nabiorą <ok>
Montegri pisze:oj pięknie się rozrasta <serce> jeśli tak dalej pójdzie będzie miał tatusiowy szeroki kark
Na to właśnie liczę <tańczy> A jak na 9 miesięcy, to i tak już całkiem pokaźnie mu indyk i tuńczyk idą w policzki. <lol>
Nie przesadzajmy, pobudka o 4 rano?!aurora80 pisze: (...) jak tu już najwidoczniej spać od dawna nie powinnaś ...
Oleenko, ja Cię na Insta nie mogę zidentyfikować! No naprawdę. Weź jakoś się ujawnij delikatnie, bym wiedziała, że Ty to Ty <mrgreen>
p.s. Moje Drogie, odszczekuję wszystko, co mówiłam ostatnio o bladych oczach Yabsona. Nie jest źle, są fajnie wybarwione, a to chyba po prostu światło w moim mieszkaniu jakoś tak sprawia, że wydają się blade (plus kiepskie zdjęcia, które robię!). Bo w innej "aranżacji" - są b.ładne i co więcej - pewnie jeszcze trochę koloru z wiekiem nabiorą <ok>
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
anex widzisz sama
bo jak on może mieć słabe oko po takich rodzicach
więcej wiary dziewczyno 
oglądam zdjęcia na insta i wciąż uważam, że ojciec nie byłby w stanie się wyprzeć Yabu syna
oglądam zdjęcia na insta i wciąż uważam, że ojciec nie byłby w stanie się wyprzeć Yabu syna
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
anex, no nawet na insta jakaś yabulowa posucha ostatnio. No poprawiłabyś się Pańcia...... <gwiżdże>
-
agi777_aa
Pięknyyyy kotełek
a ta fotka co łapkę ma pod pyszczkiem CUDNA
a ta fotka co łapkę ma pod pyszczkiem CUDNA
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
ja rzadko zaglądam, a też odczuwam wielkie niedobory 
Na świecie są już kolejne Mu...minki, to może z tej okazji zobaczylibyśmy też Yabu, co?
Na świecie są już kolejne Mu...minki, to może z tej okazji zobaczylibyśmy też Yabu, co?
- anex
yyyy...co? Ktoś wołał? Ktoś tu o mnie coś mówił? Że mnie mało? Jak to mało? Same zobaczcie, jakie mam pućki, jakie mam łapki, jaki ogon!

- Natashas
Jaki on przecudnie ogromny!!!!! Niesamowite <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
No co za pućki <zakochana> <zakochana> <zakochana> Cudo! 
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Pućki przecudowne <zakochana>
chłop na schwał!
chłop na schwał!