Liluszka
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Liluszka
Kochana <serce> <serce> <serce>
-
aurora80
No to ja już w podskokach lecę do tej dyskoteki z taką fantastyczną selekcjonerką ;) Lata nie byłam ale w lokalu gdzie Liluszka wybrzydza na wejściu to musi być klasowo <mrgreen> Fantastyczna kotełka, minka cud miód <lol>
- Natashas
Liluszko jesteś boską kluchą już, pańcia wymyśla
Nikt na tej bramce, by Ci nie podskoczył <lol>
Nikt na tej bramce, by Ci nie podskoczył <lol>
- gloria
Kamila, Liluszka jest bardzo brysiowa i bardzo proporcjonalna, moja Elsa mimo, że waży więcej jest przy niej szczypiorkiem 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Wygląda jak pluszowy misiu <serce> <serce>
Sama słodycz, tylko całować <zakochana>
Sama słodycz, tylko całować <zakochana>
- joakar
Liluszku, powiedz pańci, że wymyśla. Jesteś przepiękna i bardzo już brysiowa. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Liluszkowe minki są nie do podrobienia <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Liluszka na bramce w dyskotece <lol> Słodka dziewczynka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję Ciocie za miłe słowa, macie rację trzeba mnie opierniczyć za czepialstwo. Liluszka jest słodka, grubiutka i w ogóle do zacałowania <zakochana> . A fucha na bramce w dyskotece co weekend jest ok, bo jak Liluch wróci do domu nad ranem zmęczona to będzie spała do południa i Pańcia też <lol>.
Myślałam, że dziś jest 22, ale czytam o urodzinkach kotków, patrzę a to 23.05 <shock> . Mój Liluszek dziś kończy 11 m-cy
Jeszcze tylko miesiąc i będzie roczek pełnym pysiem

Myślałam, że dziś jest 22, ale czytam o urodzinkach kotków, patrzę a to 23.05 <shock> . Mój Liluszek dziś kończy 11 m-cy
- paquerette
Ależ Liluszka wyrosła!!! A jak znosi Twoją pracę? tzn, że zostawiasz ją na tyle godzin a wcześniej miała służbę do dyspozycji

Pytam bo u nas szykuje się mała rewolucja, zmieniam pracę i nie będę mogła już działać z domu tylko będę musiała wyjść na te 8 h i martwię się jak nasza von Patyś to zniesie
Pytam bo u nas szykuje się mała rewolucja, zmieniam pracę i nie będę mogła już działać z domu tylko będę musiała wyjść na te 8 h i martwię się jak nasza von Patyś to zniesie