Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Re: Sissi Montegri*PL- jej wysokość cesarzowa :)

Post autor: Limonka »

Powiem Wam że aż się boję uszczypnąć żeby się nie obudzić <oops>
Sissi jest kochana, zero w niej agresji czy zniecierpliwienia, sam spokój w oczach, chodzi za Lukiem jak słyszy że popłakuje, idzie do niego i dotykają się noskami. Albo sobie leży na stole czy podłodze z wyrazem -jak to Kasia fajnie nazwała- tumiwisizmu <lol>
Luke wczoraj się trzymał salono-kuchni, dzisiaj pół dnia siedział pod kanapą, ale tak po południu już wyszedł zachęcony piórkami, zjadł jedzonko i zaczął zwiedzać resztę mieszkania. Jak w sypialni wskoczył na łóżko a Sissi za nim, to przeszedł jej pod brzuchem jak przez bramę, robiąc ósemkę między nogami, a ona nic.

Dzielą sobie kuwety, miski (czego Luke nie doje to Sis skwapliwie dokończy <mrgreen> )

Sissi była dzisiaj u weta, tak nam wypadło odrobaczenie z kontrolą. 4500 kg solidnego kota (chociaż wet stwierdził że wyglądowo by jej dał nawet więcej). Magda- Dominika nie ma zastrzeżeń, dorodna zdrowa kota :ok:

Przy białym maluchu to mi się teraz Sissi taka jakby wieeelka wydaje ;-))
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Limonka pisze:(...)Jak w sypialni wskoczył na łóżko a Sissi za nim, to przeszedł jej pod brzuchem jak przez bramę, robiąc ósemkę między nogami, a ona nic.
(...)
<serce> :kotek: Jaka ona kochana <mrgreen>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Maluch jest przeuroczy <serce> :kotek: Pora zmienić tytuł wątku ;-))
Awatar użytkownika
dagusia

Re: Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL

Post autor: dagusia »

Czytam i nie wierzę <tańczy> <tańczy> <tańczy> Luke już z Wami!! Jak to szybko zleciało <mrgreen>
Kaśka zawsze mówi, ze tchorze a co się okazuje to super chłopaki są <serce> Luke śliczny jesteś maluszku <serce> Sisi -kochana dzielna starsza siostra, pięknie ugościła nowego członka rodziny :kotek: Żeby wszystkie dokocenia tak bezproblemowo się odbywały :-)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Jeee! Człowiek wyjedzie na chwilę a tu takie rzeczy :) :radocha:
Ale super masz koty, oba grzeczne i kochane <zakochana> :kotek: Oby przyjaźń kwitła :)
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

kurdemol, chwilę mnie nie było, a TO JUŻ! I jak fantastycznie od razu, dokocenie marzeń dla niejednego kociarza! Maluch uroczy, Sisska dama z klasą, Pańcia cała w skowronkach. WSPANIALE tam, Aniu, u Ciebie jest <serce>

p.s. Sis w pralce? :haha:
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

anex pisze:kurdemol, chwilę mnie nie było, a TO JUŻ! I jak fantastycznie od razu, dokocenie marzeń dla niejednego kociarza! Maluch uroczy, Sisska dama z klasą, Pańcia cała w skowronkach. WSPANIALE tam, Aniu, u Ciebie jest <serce>

p.s. Sis w pralce? :haha:
no w pralce, czyściocha jest <lol>

Pierwszą noc Luke spedził pod kanapą (czasami wychodząc i sobie po mnie chodząc), no to ja też na niewygodnej kanapie. Ale ponieważ wczoraj reszta mieszkania z sypialnia przestała być straszna, to mogłam juz spać jak człowiek <lol> Jak zasypiałam to Luke leżał na poduszce za moją głową <zakochana> a Sissi tradycyjnie na swojej półce <serce>
Pięknie je (wczoraj Sissi dojadała za niego, dzisiaj on za nią ;-)) ), w kuwecie zamienia się w szatana i kopie kopce Kościuszki <lol> , pięknie pije z fontanny. No ideał <serce>

obrazek

obrazek

Luke, pokaż ciociom jaki masz łądny ogon

obrazek

obrazek

A takie obrazki miałam dzisiaj rano :-)

obrazek

obrazek

obrazek

Blisko...

obrazek

Bliżej...

obrazek

I....

obrazek

Kawowo-śmietankowy duet pozdrawia wszystkie ciocie :-)
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Ale cudownie <serce> <serce> <serce> Sissi ma dobre serduszko i jest bardzo opiekuńcza, dokładnie jak jej imienniczka, wspaniale się opiekuje Lukiem. Fotki razem Sissi i Luka śpiących ogonek w ogonek :mdleje:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

o rany troszkę zazdroszczę , ale masz super kolejny wspaniały koteczek super ma umaszczenie i jaki słodziutki, fajnie że się dogadują <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Nie, no teraz te dokocenia to strasznie jakieś łatwe są :D Nie to co kiedyś...... <lol>
Zablokowany