Ich troje
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Ich troje
Kompani na dobre i na złe <mrgreen> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Lulutek gdzie się podział <roll> <zakochana> ?
A Lulutek gdzie się podział <roll> <zakochana> ?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Bogus, Ty lobuzie <serce> <lol>
Fantastyczni są Twoi chłopcy Beciu, nie mogę się napatrzeć <serce> <serce> <serce>
Z Helenki tez świetna babeczka <zakochana> tylko gdzie jest nasza Lulu ja się pytam <gwiżdże> <zakochana>
Fantastyczni są Twoi chłopcy Beciu, nie mogę się napatrzeć <serce> <serce> <serce>
Z Helenki tez świetna babeczka <zakochana> tylko gdzie jest nasza Lulu ja się pytam <gwiżdże> <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no Beciu ewidentnie musisz dokupić jeszcze jednego żółwika i takąż klateczkę, bo się chłopaki pobiją o miejscówę <lol>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
fantastyczne łobuzy ,aczkolwiek uważam że czekoladka bardziej zadziorna hi hi piękne kociska ni żółwik <zakochana>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Cudni sa <zakochana> Leoś jakis taki obrażony, pupka sie odwrócił i nie bedzie pozować <lol> Boguś jest przesłodki, to przytulanie ok. 10 sekundy super
pózniej jak Leoś przechodził na druga stronę chyba podłożył mu nogę <lol>
- joakar
Boguś, ciocia cię kocha, ale jednak łobuz z Ciebie. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Leoś się obraził i zawstydził biedulek. <serce> <serce> <serce>
Leoś się obraził i zawstydził biedulek. <serce> <serce> <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne niedźwiadki, uwielbiam ich <zakochana>

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
<serce> <zakochana>
Boguś to skumulowana słodycz, nie dość że czekoladek to jeszcze taki spragniony czułości <zakochana> <serce>
A Leoś to oaza spokoju
<serce>
Boguś to skumulowana słodycz, nie dość że czekoladek to jeszcze taki spragniony czułości <zakochana> <serce>
A Leoś to oaza spokoju
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Lulu nie załapała się na filmik, bo smacznie spała na pralce <mrgreen>
A chłopaki, cóż...Nie zawsze Leon reaguje tak spokojnie. Czasem, niestety, muszę wkraczać do akcji. I chociaż tego nie widać na tym filmiku, to właśnie niebieściuch jest ogniwem zapalnym pomiędzy nimi. Ja dla Leona mam drugie imię - Pawlak (Sami swoi), wypisz wymaluj - identyczne charaktery <lol> <lol> <lol>
Przymierzamy się do budowy większego wybiegu na balkonie. Mam nadzieję, że w tym roku się uda :-)
A chłopaki, cóż...Nie zawsze Leon reaguje tak spokojnie. Czasem, niestety, muszę wkraczać do akcji. I chociaż tego nie widać na tym filmiku, to właśnie niebieściuch jest ogniwem zapalnym pomiędzy nimi. Ja dla Leona mam drugie imię - Pawlak (Sami swoi), wypisz wymaluj - identyczne charaktery <lol> <lol> <lol>
Helena nigdy nie była żółwiem "podłogowym". Jak ją kupiliśmy, to pierwsze co zrobiłam, to szukałam informacji jakie warunki trzeba jej zapewnić. Na chwilę obecną to co jej zapewniamy jest przyzwoite. Jednak chciałabym aby miała lepiej, bo do ideału sporo brakujeNatashas pisze:Helenka musi mieć nerwy ze stali tolerując dwa słonie nad swoją główką <mrgreen> Nie znam się w tym temacie, ale na oko laika ma super wybieg![]()
<offtopic> Z 10 lat temu nie upilnowaliśmy żółwia znajomych, którzy dali nam go na okres swojego wyjazdu i biedak spadł z drugiego piętra. Żył, ale nie upewniliśmy się u weterynarza czy wszystko z nim dobrze i do tej pory mam z tego powodu ogromne wyrzuty sumienia, co z nas za ludzie
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Chlopaki jak to chlopaki, musza sie troche "potluc" <lol>
Chlopaki jak to chlopaki, musza sie troche "potluc" <lol>