Filipku ale piękne prezenty dostałeś. Wodopój masz wspaniały
I super łapiesz piórka
Ostatnia fotka jaka fajna, na takim romantycznym tle, cudnie Filipuś wygląda <zakochana>
To teraz Pancia szykuj miejsce na szmate obok, bo widze, ze Filip juz kombinuje, jak rozchlapac fajnie wode naokolo
Oj tak, on kocha chlapać <lol> Ze zwykłej miseczki zanim sie napije musi po 3 razy zanurzyć każda łapkę, potem wytrzepać, zwykle 'myje' tez łapkami szafki kuchenne i podłogę obok miseczki <mrgreen> No i oczywiście codzienna wizyta w mokrej wannie a potem hop! prosto do żwirku <lol>
Filipek jest tak słodki że chyba rozkochuje w sobie każdego <serce> Dziadkowie też zachwyceni wnukiem? <lol> Pięknie jesteście przygotowani na nowego członka rodziny, ma już chyba wszystko o czym kotek może zamarzyć :-)
Ale jak to? Ja o czymś nie wiem? Przeoczyłam?
Czyżby Filipek miał mieć jakieś rodzeństwo?
Proszę mi tu już napisać co, gdzie i kiedy i jakiego koloru?
<mrgreen>
sandra, jak masz linka do filmu to musisz wstawić go nawiasiki z przycisku youtube (ten co masz na górze postu), usunąć s z https i u ciebie to już. Gdybyś miała jakis ciąg po znaczku& to wtedy to też trzeba usunąć (u mnie tak jest na przykład). U Ciebie wystarczyło tylko s wykasować. Mago wrzucała ostatnio do wątku jak wrzucać zdjęcia instrukcję co wykasowywać przy filmikach żeby się pokazywały na forum. Ja sie tak nauczyłam <mrgreen>