Na razie wydaje się fajnieKamila pisze:Luin, jak pierwsze wrażenia z nowej pracy??????
Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
O matko, ale spadliśmy, wstyd <oops>
Na moje usprawiedliwienie może to, że w nowej pracy nie bardzo wypada na starcie przesiadywać godzinami na forum, a przez ostatni tydzień codziennie wracałam późno, więc zostawała komórka <mrgreen> a tam ciężko ze zdjęciami. Ale już nadrabiam.
Pamiętacie, jak pytałam "Jak przekonać kota do półki"? Eris kocha półkę, szczególnie wieczorem, jeśli rozłożymy kanapę i oglądamy sobie filmy na leżąco. Lubi wtedy wyjść na górę i się tam rozłożyć, czasami do nas zerka. Czasem wskakuje tam też rano i słucha odgłosów z zewnątrz.

Rano ćwiczymy. Ja ćwiczę brzuszki, a Eris ćwiczy jogę. Tutaj wzorowo zaprezentowany pies... nie, kot z głową w dół.

Potem miauki prowadzą mnie albo do kuchni, albo pod drzwi od balkonu.

Obowiązkowo łapiemy słoneczko, gdziekolwiek się da.

Po śniadanku trzeba dokładnie umyć pyszczek.

Mam jeszcze jedno zdjęcie, ale wstawię je do "my", gdyż zawiera moją paszczękę <mrgreen>
Pozdrawiamy
Na moje usprawiedliwienie może to, że w nowej pracy nie bardzo wypada na starcie przesiadywać godzinami na forum, a przez ostatni tydzień codziennie wracałam późno, więc zostawała komórka <mrgreen> a tam ciężko ze zdjęciami. Ale już nadrabiam.
Pamiętacie, jak pytałam "Jak przekonać kota do półki"? Eris kocha półkę, szczególnie wieczorem, jeśli rozłożymy kanapę i oglądamy sobie filmy na leżąco. Lubi wtedy wyjść na górę i się tam rozłożyć, czasami do nas zerka. Czasem wskakuje tam też rano i słucha odgłosów z zewnątrz.

Rano ćwiczymy. Ja ćwiczę brzuszki, a Eris ćwiczy jogę. Tutaj wzorowo zaprezentowany pies... nie, kot z głową w dół.

Potem miauki prowadzą mnie albo do kuchni, albo pod drzwi od balkonu.

Obowiązkowo łapiemy słoneczko, gdziekolwiek się da.

Po śniadanku trzeba dokładnie umyć pyszczek.

Mam jeszcze jedno zdjęcie, ale wstawię je do "my", gdyż zawiera moją paszczękę <mrgreen>
Pozdrawiamy
- yamaha
- Genius Loci
Co za towarzyski kotek, wszedzie i we wszytkim Ci pomaga <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(i pedze do "My" <mrgreen> )
(i pedze do "My" <mrgreen> )
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Pogilałabym w tą słodką bosą stópkę <lol> <zakochana> <zakochana>Luinloth pisze:
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Też czasem gilam, ale wtedy stópka ucieka <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Trzeba całować stópkę... <serce> <serce> <serce> <serce>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Ja tutaj pierwszy raz zaglądam, więc witam się bardzo serdecznie. Tym bardziej, że tutaj taka pięknie pokolorowana kociczka się pokazuje! No cudna jest!!! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Z półeczki pewnie z Wami nocne filmiki sobie ogląda... potajemnie. A co! <lol> <lol> <lol>
Z półeczki pewnie z Wami nocne filmiki sobie ogląda... potajemnie. A co! <lol> <lol> <lol>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Stópka <serce> <serce> <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ślicznoteczka <zakochana>
- Hope2016
Śliczna tricolorka. <zakochana>
Kiedyś miałam podobna koteczka.