Euphoria & Gasper
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Euphoria & Gasper
Bo Gaspi ma artysczną duszę, nie jest tylko użytkownikiem, docenia nowości, poopdziwia ciekawą konstrukcję, posłucha relaksującego szumu wody. Prawdziwy romantyk <serce>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Och, Gaspi <zakochana> Uwielbiam go <serce>
On ma cos takiego w tym swoim ślicznym buziolku, ze jak sie go widzi to chce sie go tylko całować <zakochana>
My tez pare dni temu kupiliśmy to poidełko, reakcja podoba <lol>
On ma cos takiego w tym swoim ślicznym buziolku, ze jak sie go widzi to chce sie go tylko całować <zakochana>
My tez pare dni temu kupiliśmy to poidełko, reakcja podoba <lol>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
cudowne grubiutki łaputki śliczny miś <zakochana>
- anex
No cudnie zaciekawiony nowym prezentem 
Widzę, a raczej słyszę, że modny ostatnio podkład na filmikach to...szum trybun i głos komentatora <lol> U Limonki to samo!

Widzę, a raczej słyszę, że modny ostatnio podkład na filmikach to...szum trybun i głos komentatora <lol> U Limonki to samo!
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
oglądać czy nie, w tle lecieć musi <lol>anex pisze:No cudnie zaciekawiony nowym prezentem
Gaspi- cudny masz ten mini basen <mrgreen>
- dagusia
Kurcze no.... a miałam z podkładem muzycznym też <lol>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Cudaczek <mrgreen>
- dagusia
Ostatnio zrobiłam test - ludzie mówią, że koty nie przychodzą jak woła się je po imieniu.. (oczywiscie wersja psiarzy <kciukwdół> ).
Byłam w kuchni, Euphi i Gaspi siedzieli w ogrodzie. Myślę sobie, to idealny moment, żeby sprawdzić czy reagują jak się woła. Krzyczę głośno Eufi, Gasper ciuciu (tak mówie na przysmaczki). Spogladaja w kierunku domu ale dalej sa na ogordzie. Oczy wielkie, uszy postawione.... Wołam raz jeszcze- "Eufulek, Gasperek Pani ma ciuciu". W tym momencie, biegiem ruszyłu do domu do kuchni :-) Niech mi ktoś powie, że koty nie są mądre
wszystko rozumieją doskonale
moje maluszki kochane 
Byłam w kuchni, Euphi i Gaspi siedzieli w ogrodzie. Myślę sobie, to idealny moment, żeby sprawdzić czy reagują jak się woła. Krzyczę głośno Eufi, Gasper ciuciu (tak mówie na przysmaczki). Spogladaja w kierunku domu ale dalej sa na ogordzie. Oczy wielkie, uszy postawione.... Wołam raz jeszcze- "Eufulek, Gasperek Pani ma ciuciu". W tym momencie, biegiem ruszyłu do domu do kuchni :-) Niech mi ktoś powie, że koty nie są mądre

- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Mądre chłopaki
moje kotuchy reagują tylko na imię ( jeszcze dźwięk puszki i puszczanie wody ) żadne " kici , kici " nie wywołuje ich zainteresowania ku zdziwieniu naszych gości :-)

- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Ja też jestem pewna, że wszystko rozumieją. Tylko ich reakcja na zawołanie musi wcześniej zostać skalkulowana, czy przyjście jest opłacalne. <lol> Samo imię pewnie nie wystarczy, ale dopowiedzenie czegoś w stylu "ciuciu", "amś-amś" czy "idziemy na spacerek" od razu dodaje zachęcie atrakcyjności <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>