Magnus i Madox
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus i Madox
Jak już mówiłam wielokrotnie, Madoxik to kotek o krótkim rozumku. Taki kłapouchy od misia Puchatka <oops>
Od ponad pół roku mamy w domu trawę. Ale dopiero kilka dni temu, Madi zrozumiał, że może ją sobie podgryzać.
Teraz mam najsłodszy widok na świecie, Madiego starającego się pogryźć źdźbło trawki <roll>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Od ponad pół roku mamy w domu trawę. Ale dopiero kilka dni temu, Madi zrozumiał, że może ją sobie podgryzać.
Teraz mam najsłodszy widok na świecie, Madiego starającego się pogryźć źdźbło trawki <roll>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
A ja Ci powiem, nie narzekaj <mrgreen> Kot z nadmiarem inteligencji, to dopiero jest dopust boży <roll> <lol>
Madox <zakochana>
Najbardziej mi się podobało, jak na Ciebie łypnął gdzieś koło 20 sekundy
Madox <zakochana>
Najbardziej mi się podobało, jak na Ciebie łypnął gdzieś koło 20 sekundy
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Asieńko, spójrz sobie proszę na końcówkę filmiku z przydomniakami. Tam spojrzenie Lolka <shock>, gdy przybliżam aparat, potrafiłoby zabić. Tylko surowizna potrafi u niego wzbudzić takie spojrzenie, bo normalnie to baranek chodzący <zakochana>
A Madi, zobaczył jakiś prostokąt przed buźką, i postanowił nic sobie z tego nie robić <lol>
Ja kocham go za tą ciapowatość.. cały dzień rozłożony w rozkroku brzuchem do góry <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Madi, zobaczył jakiś prostokąt przed buźką, i postanowił nic sobie z tego nie robić <lol>
Ja kocham go za tą ciapowatość.. cały dzień rozłożony w rozkroku brzuchem do góry <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Widziałam tego drapieżnego baranka <diabeł> <lol>Fusiu pisze:Asieńko, spójrz sobie proszę na końcówkę filmiku z przydomniakami. Tam spojrzenie Lolka <shock>, gdy przybliżam aparat, potrafiłoby zabić. Tylko surowizna potrafi u niego wzbudzić takie spojrzenie, bo normalnie to baranek chodzący <zakochana>
A choruszek Magnus
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję, że pytasz. W poniedziałek miał robione badanie moczu. Wyniki są już dobre, dużo lepsze, niż z piątku, gdy zmieniony został antybiotyk. Od zeszłego czwartku tylko jedno siusiu było poza kuwetą (w piątek). Ale dziś, gdy poganiałam go aby wyszedł na górę, bo chciałam podać antydiotyk, poszedł w swoje miejsce i chciał się na podłogę wysiusiać. Zachęciłam go do kuwety, i to tam zrobił siusiu, ale gdyby nie moja zachęta, to wylądowały by obokozon pisze: A choruszek Magnusjak się miewa?
Może to jeszcze echa tych stresów co przeszedł. Nie wiem. Strasznie się tym dzisiejszym incydentem zestresowałam. Martwię się okrutnie

- ozon
- Agilisowy Rezydent
Czyli leczenie działa. Super, bardzo się cieszę <tańczy>Fusiu pisze:W poniedziałek miał robione badanie moczu. Wyniki są już dobre, dużo lepsze, niż z piątku
Ale ten dzisiejszy incydent
Magnusku, dochodź do siebie szybciutko <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Bidulek
zdrowiej szybciutko <ok> <ok> <ok> <ok>
Asiu
Asiu
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Asieńko, Madox jest cudowny. <serce> <serce> <serce>
Może i mój Heko się nawróci na trawę.
Kciukaski za kochanego Biszkopcika. <serce> <serce> <serce> <serce>
Może i mój Heko się nawróci na trawę.
Kciukaski za kochanego Biszkopcika. <serce> <serce> <serce> <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Madoksiu jak ty ślicznie degustujesz to zielsko <zakochana> <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
A może on Ci chciał w ten sposób powiedzieć "nie poganiaj mnie"?