Khaleesi & Mordimer
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
ale pościelówa <serce> <serce> <serce> <serce> ja tez na szczęście Liluszkę mam po swojej stronie <lol>
-
aurora80
Szczęściara! Ile ja bym dała żeby mi się futro do łóżka władowało. U mnie niestety dywan w sypialni jest bardziej atrakcyjny niż pościele Panciostwa.....Zazdraszczam i o receptę proszę na takie śpiące kotły :-)
- yamaha
- Genius Loci
Jak powiem, ze bym sobie tam chetnie polezala po tej stronie lozka, to mnie Monia <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
To juz nic nie powiem <roll> <rotfl>
To juz nic nie powiem <roll> <rotfl>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Należy odpowiednio... zanęcić <lol> <lol> <lol>aurora80 pisze:....Zazdraszczam i o receptę proszę na takie śpiące kotły :-)
Można też okroić do maksimum powierzchnię łóżka. Tak, abyś i Ty ledwie się mieściła. Koty uwielbiają tłok. <idea>
- Natashas
Cudowni pocieszyciele, gdy Pańcio w bólach <zakochana>
Czekam na czas kiedy obok mnie pojawi się znowu jakieś futro po przebudzeniu, czemu to przeminęło
Czekam na czas kiedy obok mnie pojawi się znowu jakieś futro po przebudzeniu, czemu to przeminęło
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
nie martw się, u mnie tez minęło na jakies półtora tygodnia, a potem Liluszek sobie przypomniała, że nie ma to jednak jak się przytulić do pańcinego boku <lol>Natashas pisze:Cudowni pocieszyciele, gdy Pańcio w bólach <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Cudowne misie <zakochana> <zakochana>MoniQ pisze:Na razie z tym u nas słabo, pańcio po operacji nosa, ja jestem leniem, jedynie koty ganiają wieczoramiAgnieszkaP pisze: Czyżby ktoś już z rana biegał?![]()
![]()
Aguś, ta pościel bywa co jakiś czas w Lidlu, trzeba śledzić gazetkiAgnieszkaP pisze:Bardzo mi się spodobały wzory na pościeli. Kupowałaś jakoś ostatnio? Jeśli tak, to poproszę o namiary :-)
Moniczko, a czy ta pościel jest na guziczki czy zamek? Zadowolona z niej jesteś? Teraz od czwartu też jest jakaś pościel w Lidlu, muszę zobaczyć :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Na guziki. Zapięcie może nie jest jej najmocniejszą stroną, bo wolę te na zamek, ale i tak ją lubięasiak pisze: Moniczko, a czy ta pościel jest na guziczki czy zamek? Zadowolona z niej jesteś? Teraz od czwartu też jest jakaś pościel w Lidlu, muszę zobaczyć :-)
Z pościelą z Lidla jest różnie, mam 3 czy 4 komplety i każdy jest z innego materiału i innej jakości, trzeba macać
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Rozumiem, może dzisiaj zajdę :-)MoniQ pisze:Na guziki. Zapięcie może nie jest jej najmocniejszą stroną, bo wolę te na zamek, ale i tak ją lubięasiak pisze: Moniczko, a czy ta pościel jest na guziczki czy zamek? Zadowolona z niej jesteś? Teraz od czwartu też jest jakaś pościel w Lidlu, muszę zobaczyć :-)![]()
Z pościelą z Lidla jest różnie, mam 3 czy 4 komplety i każdy jest z innego materiału i innej jakości, trzeba macać
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Sesja balkonowa- koty szcześliwe, zwłaszcza Mordi, że ma tyle zielska do próbowania <mrgreen>
Sesja pościelove- jakoś nie miałam problemu z orientacją, ze to nie Twoja strona łóżka (po ostatniej fotce) <mrgreen>
Piękny ziew Kalinki <serce> (Misza tez ma takie przebarwienia na podniebieniu :-) ) i puchaty podłokietnik Mordiś <zakochana>
Sesja pościelove- jakoś nie miałam problemu z orientacją, ze to nie Twoja strona łóżka (po ostatniej fotce) <mrgreen>
Piękny ziew Kalinki <serce> (Misza tez ma takie przebarwienia na podniebieniu :-) ) i puchaty podłokietnik Mordiś <zakochana>