Magnus i Madox
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus i Madox
Ja myślę, że on to ma na podłożu psychicznym, że wciąż tak posikuje.
Szkoda, że nie możesz go zabrać ze sobą na dwór na szeleczkach, żeby mógł Ci towarzyszyć. Choć z drugiej strony wiem, że taka robota na działce i pilnowanie kota za jednym zamachem, to żadna robota <roll>
Szkoda, że nie możesz go zabrać ze sobą na dwór na szeleczkach, żeby mógł Ci towarzyszyć. Choć z drugiej strony wiem, że taka robota na działce i pilnowanie kota za jednym zamachem, to żadna robota <roll>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Oj, to jest problem 
Myślę, że Tajga też by nie ogarnęła takiej sytuacji i też byłyby problemy na tym tle, ale doradzić nic nie umiem, zwłaszcza że wychodzenie oznaczałoby kontakt z Przydomniaczkami i nie wiadomo, co by z tego wynikło. Chociaż może nic, wszyscy zaszczepieni, wykastrowani... No, kurka, jest problem
Myślę, że Tajga też by nie ogarnęła takiej sytuacji i też byłyby problemy na tym tle, ale doradzić nic nie umiem, zwłaszcza że wychodzenie oznaczałoby kontakt z Przydomniaczkami i nie wiadomo, co by z tego wynikło. Chociaż może nic, wszyscy zaszczepieni, wykastrowani... No, kurka, jest problem
- joakar
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Fusiu, czy myślała Pani o dodawaniu tryptofanu do Magnusowej diety?
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
dostaje od 1 czerwca, każdego dnia. Zarówno w Cystofanie jak i w calm aid. echhDorszka pisze:Fusiu, czy myślała Pani o dodawaniu tryptofanu do Magnusowej diety?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Asiu, caly czas trzymam za Was kciuki, za Magnuska
<serce> <ok> <ok> <ok>
Tak sobie myślę, czy to noże nie widok Przydomniaczków go stresuje?
Tak sobie myślę, czy to noże nie widok Przydomniaczków go stresuje?
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Też dużo Kasiu o tym myślę. Loluś jest już z nami 3 lata. One się przyjaźnią "przez drzwi". Z trojaczkami śpią wywalone brzuchami po dwóch stronach drzwi. Moje mieszkanie jest na 1 piętrze, więc tylko w tym jednym przedsionku widzą się przez małą szybkę. Ale czy wtedy byłoby 2 lata spokoju? <hm> One większość czasu jednak nie są na widoku moich kotów. Może kilka minut dziennie się widzą. Z drugiej strony, co mogłabym zrobić. Nie pozbędę się ich, bo to moje dzieciaki bezdomne
Dziś kolejne siusiu poza kuwetą. Ja się poddaje. To już trwa prawie miesiąc, z kilkudniowymi przerwami pomiędzy kolejnymi incydentami. W poniedziałek zaniosę mocz do kolejnych badań. Może coś przeoczyłam.. Magnus "na oko" jest dużo weselszy niż na początku choroby. Ciężkie to wszystko. Na początku przyszłego miesiąca zakupię jeszcze feromony..
Dziś kolejne siusiu poza kuwetą. Ja się poddaje. To już trwa prawie miesiąc, z kilkudniowymi przerwami pomiędzy kolejnymi incydentami. W poniedziałek zaniosę mocz do kolejnych badań. Może coś przeoczyłam.. Magnus "na oko" jest dużo weselszy niż na początku choroby. Ciężkie to wszystko. Na początku przyszłego miesiąca zakupię jeszcze feromony..
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
oj ciagnie się ciągnie
Nie umiem pomóc
więc chociaż kciuki potrzymam <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Asiu

Asiu
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Jejku no
A nie pojawił się żaden nowy kot w towarzystwie przydomniaczków? Może Magnus nie widzi, ale zapach czuje?
Sołtysiku, zdrowiej...

A nie pojawił się żaden nowy kot w towarzystwie przydomniaczków? Może Magnus nie widzi, ale zapach czuje?
Sołtysiku, zdrowiej...
- Malena
oj Asiu dawno mnie u Was nie było i co ja tu czytam
zdrówka życzę i trzymam kciuki za Magnusika <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>