Filip & Nano
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
Ha zdziwiłabyś sie ile juz tuńczyków wyrzuciłam do kosza, a akurat dzis zjedzony <mrgreen> Nad drugim kotem wciaz myśle! Wczesniej chciałam złotego, ale teraz jak poznałam Kaspiana to chce bialasaAga L. pisze:A to ci niespodzianka, kot lubiący tuńczyka <lol> A kolor drugiego kotka już wybrany?
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Wiem, jeszcze czarnulki i takie jak Nando i Tyson tez sa fajne <lol>Aga L. pisze:A bicolory Ci się nie podobają? Albo rude? Albo czekoladowe? Są też liliowe złotka, cynamonowe, pręgowane jak Kaya... Wiem, pomogłem, nie dziękuj <lol>
Ale tak serio serio, to jednak chyba najbardziej podobają mi sie rude pointy <serce> <serce> <serce>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Słyszałam słyszałam <mrgreen> Ale odkąd pooglądałam sobie własnie Dzimiego podobają mi sie nie tylko kremowe pointy <mrgreen>Aga L. pisze:Tyle że Kaspian podobno jest kremowym pointem, tak ostatnio mówiła Magda, pewnie słyszałaśByłaś już w wątku Dżimiego? On też cudny.
-
turmalinka
Kaspian to chyba jak mój Heniek rudy srebrzysty?
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Tak;) ja tych różnic miedzy pointami nie ogarniam - kaspian ma kolor tylko na nosku a np Dzimi jest cały 'muśnięty' rudym - czyli Dzimi jest cieniowany? Muszę te kolory w końcu ogarnąć :->turmalinka pisze:Kaspian to chyba jak mój Heniek rudy srebrzysty?