Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- truda
Kochany Fadusiu, :-) <serce>
Oj ciężkie masz życie z tą Dużą. Nie pozwala ci jeść za dużo, dobrze że dziewczyny nie są takie pazerne na jedzenie i coś zostawią ale ja ci mówię żebyś się tym nie przejmował bo słyszałam jak Duża mówiła, że to dla twojego dobra jest gdyż jesteś jeszcze bardzo młodziutki i później nie dałbyś rady wskoczyć nawet na tą najniższą półkę twojego drapaka. Duża tylko tak udaje, że niby jest taka groźna wobec ciebie ale tak naprawdę to Ona bardzo ciebie kocha i jest bardzo dumna z ciebie.
Fadusiu, twoja fotka z medalem jest super i tak trzymaj. <ok>
Pozdrawiam,
Twoja wielbicielka
<serce> <serce> <serce>
Oj ciężkie masz życie z tą Dużą. Nie pozwala ci jeść za dużo, dobrze że dziewczyny nie są takie pazerne na jedzenie i coś zostawią ale ja ci mówię żebyś się tym nie przejmował bo słyszałam jak Duża mówiła, że to dla twojego dobra jest gdyż jesteś jeszcze bardzo młodziutki i później nie dałbyś rady wskoczyć nawet na tą najniższą półkę twojego drapaka. Duża tylko tak udaje, że niby jest taka groźna wobec ciebie ale tak naprawdę to Ona bardzo ciebie kocha i jest bardzo dumna z ciebie.
Fadusiu, twoja fotka z medalem jest super i tak trzymaj. <ok>
Pozdrawiam,
Twoja wielbicielka
<serce> <serce> <serce>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago